Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Suikoden & XenogearsÍrd ide hozzászólásod:

55 levél
04.05.16. 16:49
Thiliana
Gilgamesh: Tényleg ketten voltak, bocsánat. Már évek óta nem játszottam végig a Xenogears-t, ezért is akartam újra belekezdeni, mert már csak a történetre emlékszem, a pontos eseményekre nem mindig. Jellemzően igen lukas agyú vagyok, ezért is kell jegyzetelnem mindig, úgyhogy sose akadjatok fenn azon ha hülyeségeket beszélek, szoktam.

Most a Suikat akarom kivégezni, és mert nem nagyon szeretem megosztani a figyelmemet, a Xeno addig várni fog... Talán sikerül, és hozzájutok a Suikodenek végére (remélem I-II-III-IV végére legkésőbb )egy eredeti Xenosaga-hoz (amiben szépek lesznek a videobetétek), úgyhogy akkor úgyis mindkét Xenot végigjátszom majd. De hol van az még?

Más: Mennyire hosszú játék a Suikoden I és a II vajon? Olyan 40-50 óra vagy inkább a szokott 90-100? Tudom, hülye kérdés ez, csak érdekel, hogy mire számítsak. Nem szeretném ha hamar vége lenne.

Ja, és mielőtt Yuber 7 megkérdezné, Crystal Castle lett a neve, mert a 3-ban is ez volt, és mert olyan jól hangzik, és mert nem jutott jobb az eszembe.

Na sziasztok, megyek ölni, mert nagyon gyenge lett hirtelen a csapatom.

Vissza