Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Final FantasyÍrd ide hozzászólásod:51 levél
04.06.21. 02:19
Spark 2
Yuber, télleg kimondhtatalan érzés, még egyszerűen fel sem fogtam, hogy az egyetem kezdetéig semmi tanulás... olyan jó érzés, hogy azt el sem tudom mondani... Valamivel meg akartam ünnepelni az érettségit, de eddig nem nagyon történt semmi, de aztán.....

Olyan történt velem ma reggel, amit még most sem tudok felfogni... Egyszerűen túl szép ahhoz, hogy igaz legyen!!! A szüleim belegyeztek abba, hogy vegyek PS2-t, és adtak rá pénzt! ÉRTITEK???? LESZ PS2-M!!!!!!!!! Wáááááááááááááááááááááááá holnap (ma) megyek, és megveszem!!!! Milyen rég álmodoztam róla!!! ennél szebb ajándék nem is lehetne most... jön a nyár, lesz sok időm.... Jaj, annyira boldog vagyok! (Szüleim 3 napra elutaznak, jön át Yuna, azt' együtt toljuk az FFXet, úgy még élvezetesebb lesz!

Na, picit visszatérve a témára (LF2): ha egyszer korábban feljövök netre, felmegyek a nasara, aztán ott majd kiszemelek magamnak valami bátor vállalkozót, aki megmérkőzik velem! hátha sikerül összehozni...

Neo: örülök, hogy rájöttél, ezekszerint nem lehetetlen (ugyanis nekem már olyan elméletek is az eszembe jutottak, hogy csak akkor tud átváltozni, ha a hp-je alacsony...) de ha rájöttél, próbálkozok tovább, mert azért nem vagyok én olyan kezdő a bunyós játékok terén... És miután rájöttem, majd nyomunk egy LouisEx - LouisEx duelt!!! (mint a jedik) na, mit szólsz?

Gil: Sztem ennek a hajnali dumálásoknak az egyetlen magyarázata, hogy az ember már olyan fáradt, hogy átesik a holtponton, és egészen más szemszögből kezdi el látni a világot. Tök érdekes dolgok jutnak olyankor eszembe... (Sado tesó csak segített ezeket előhozni)

FFRGPsek (Zizz, Merma, Shiva, Yuna): jó volt a mai tali, én tök jól éreztem magam, remélem nem okoskodtam túl sokat, és néha még segítségetekre is tudtam lenni... Jó volt, várom a köv. szombatot. (meg a köv. esőt;-D)

Laza: Letöltöttem a simple gamet, de van vele egy kis probléma: mikor el akarom indítani, ezt írja ki szó szerint: RunTime Package not found. Install RTPe.exe
Na, nem vagyok hülye az ilyen fajta üzenetek értelmezéséhez, csak azt szeretném tudni, hogy akkor az egész RPGmakert fel kell installálnom, vagy elég-e egy kisebb file bemásolása.

Na, most ennyi, holnap már, mint ps2 tulajdonos írok nektek!
Love is like wind, even though you can't see it, you feel it

Vissza