Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» Star Wars IIIÍrd ide hozzászólásod:

2590 levél
05.05.24. 20:36
Tódee
Ezekszerint számodra csak a film az SW? Ezesetben csak sajnálni tudlak, ugyanis ez egy végtelen univerzum, végtelen lehetőségekkel, és ha te csak a filmet fogadod el, akkor csak nagyon kis százalékát érted meg az egésznek.

Nem adták vissza a játékok a SW hangulatot? Mert nincs benne Obi-Wan Kenobi, de még Darth Vader sem?Ezekszerint neked a könyvek sem adják vissza a SW hangulatot,pedig a galaxis, az alapvető jellemzők ugyanazok, csak épp egy másik időpontban és egy másik helyszínen.Mint már említettem, ez egy végtelen univerzum, aminek hosszú története van, a film meg ebből csak egy nagyon kis szeletet dolgoz fel, de ezenkívül még rengeteg dolog történt.Ha akkora SW imádó lennél, igenis érdekelne bármi, ami ebben a világban történt.Amúgy ezekből a játékokból kb. 50-szer annyit tudni meg a SW univerzumról, mint a filmekből, pl. az Erőről, a Jedi vagy a Sith rendről.De te nem vagy hajlandó ezt befogadni, mert "nem adja vissza a SW hangulatot".

Ha meg számodra az, hogy egy játékon el lehet gondolkodni, megvetendő akkor szintén csak sajnálni tudlak.Ezekszerint az általad istenített HL2 is csak agyatlan hent, amin gondolkodni tök felesleges.

Bár hiába jártatom itt a számat, olyan elvakult vagy, hogy nem hatnak rád az érvek, inkább elintézed az egészet azzal, hogy megalázó lenne, ha válaszolnál.
There's only one rule of metal: PLAY IT FUCKIN' LOUD!!!

Vissza