Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Panzers FINALÍrd ide hozzászólásod:15 levél
05.06.18. 22:59
blazseidr
Sziasztok!
Olvasgatom a fórumokat, mert elakdtam a szövetséges küldetésben, amikor meg kell védeni a benzinraktárat 1944 igen durva telén. Sikerült is, de nem enged továbbjutni. Végighnéztem a távxcsöves mesterlövészeimmel a pályát és nincs több ellenség, vajon mi lehet a gond?
AMúgy én a Close Combat játék után azt mondom bizony lehet játszható és nem HP-s jó gamét kiadni sőt mi több végig is játszani, mindenféle javítgatás stb nélkül. Ja játék közben ott nem lehetett menteni...
Most nézem a combat mission honlapját, letöltöttem a demot, többet is, a Close Combat (http://www.closecombat.org demok: http://www.closecombat.org/CSO/modules.php?op=modload&name=Downloads&file=index&req=viewdownload&cid=1 ) főleg a későbbi részei és a Panzers után sziriszari.Szerintem.
Jó 9tletnek tartanám az arcade és a realista mód közötti kapcsológomb lehetőségét (pl panzers és close combat mód közötti váltás lehetőségét)
Lángszórós kérdéses, gondolom egy forró tanban nem sok minden működő marad,+ lőszerrobbanás... de egye fene, Ivánjaim killer módon rohangáltak a Tigrisekkel, csak azt sajnálta,m, hogy nem lehetett őket továbbvinni a következő pályára, mint a ACvsDRben.
Nem gondolokm viszont, hogy olyan rossz ötlet partizánokkal nyomulni, meg a mindenki álltal lenézett olaszokkal, ott mutasd meg mit tudsz! Egy full magyar küldetéssorozat a panzer general 1-2 kósza magyar egysége óta álmom... akárcsak mondjuk egy játék 1848ról és akkor felébredtem és bilibe lógott a kezem...

A phase 1ben ilehgnehezebb fokozaton nyomulok, eddig azt hittem, hocgy csak az utánpótlás tekintetében van különbség, az AI-ben nincs, ezek szerint az is más?
Amit nagyon szertek:
- sniper(ek) látcsővel szanitéccel kiegészítve (bizony sokszor üvöltik: Saniteten, Medic...)
- aknák hehehe, most vagyok éppen részese egy járművek elleni aknák korlátozásáról szóló nemzetközi egyezmény kialakításának hehehe
- alkalomadtán lángszóró akár tigrisek ellen 4-5 is

Gondok:
- az említett bugok (T34es, folyón átkelés)
- HP sérülés
- pánzéllemezek stb csata közben törtémnő átdobálása másik a harcban álló páncélosra
- átvezető videok nagyon gagyik a szereplők nagyon butácskák és az emberkék, mintha szívószállból lennének úgy mozognak, nembaj majd jövőre, gondolom Clint Eastwood esélytelen (Kelly hősei)
- valahol felmerült, hogy szinte minden lövés célba talál, stabilizátor , 4 csillag ide vagy oda ez nem volt mindig így
- aknavetősök átütő hatása, volt jópár pálya ahol a tanjaim hátul pihentek, míg a gyalogok szépen végignyomták a pályát, ez annak köszönhetőm, hogy sokszor a sniperek által látott tankot elkezdem lőni és az meg se moccan, én a helyében már a lövedék hangjár elpucolnék, vagy legalább megpróbálnám. E helyett ő megvárja a végzetét. Ez szerintem elég nagy gond, persze sok pályát megkönnyít.
Na jó ennyit mára, jóéjt!

Vissza