25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Two Worlds

Írta: Madrac 5 hozzászólás

A Reality Pump bejelentette legújabb játékát a Two Worlds-t, mely szakítva a cég hagyományaival, nekik köszönhetjük az Earth 21xx stratégiákat, egy szerepjáték lesz. A készítők remek grafikát, jól korreografált harci jeleneteket és egy teljesen szabadon bejárható fantasy világot ígérnek. A karakter fejlesztésénél is szabad kezet kapunk majd, valamint sok mellékküldetés is vár bennünket. A csapat ezen játékát most is a Zuxxez Entertainment adja ki.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Two Worlds
  • Two Worlds
  • Two Worlds
  • Two Worlds

Two Worlds

Platform:

Fejlesztő: Reality Pump Studios

Kiadó: Zuxxez

Forgalmazó: seven m

Megjelenés:
2007. május 9. PC
n/a: PS3, X360

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

Banane
Banane [553]
Megjelent a játék??? és hol?Jah télleg a warez oladalakon fent van már...csak mondom hogy még mindig fejlesztik a játékot(legalábbis elvileg) szóval akkor szólj be ha már télleg kijött.(amúgy én más fórumokon csak jót hallottam róla)

De azért nincs harag...:-D
gémtila
gémtila [225]
...na igen rég nem volt hozzászólás de ugye végre valahára megjelent a game amit én nagyon vártam persze nagy reményekkel...de ekkora überfos gamet már rég nem láttam...gagyi grafika...idétlen hangok meg zene...fos kontrol...gameplay...az mi?....egy nagyon ócska oblivion klón amit nem ajánlok senkinek... :-(
power11
power11 [88]
Ja, képek alapján nem rossz, én is várom.
Nekem eddig a Gothic sorozat jött be a legjobban, érthető és elég jó,
remélem ez is hasonló lesz.
Vöge
Vöge [288]
Kicsit nekem Oblivionosnak tűnik... Amikor először ránéztem a képekre, azt hittem az is. Azért jó játéknak tűnik így első nekifutásra, felkerült a várólistára. :-)
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (5 db)