Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Szőkén a vöröset

2006.04.18. 21:16 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Ma kezdődtek A harag napja – minden idők legnagyobb angol-magyar-spanyol koprodukciójában készült misztikus thillerének szinkronmunkálatai. Christopher Lambert Kőszegi Ákos hasonlóan férfias-rekedtes hangján szólal majd meg a filmben, míg kiváló magyar színészeink saját hangjukon játsszák újra szerepüket.
A délelőtti komor stúdióba az energikus Oroszlán Szonja varázsolt tavaszt, aki a filmben önmaga valódi ellentétét alakítja: Lambert prűd, rideg, vörös hajkoronájú feleségét. – A film egyik végzetes jelenetében dulakodás közben legurulok egy kőlépcsőn, igen élethűen, ugyanis véletlenül korábban engedtek el, így leérve valójában koppant nagyot a fejem. Remélem ez így marad a kész filmen is, ez a rész édesapám kedvence! – nevet az ismét szőke Szonja, aki rutinosan, villámgyorsan végezte a mai munkát. – Csak amikor azt kiabáltam „Eretnekek!”, akkor kellett többször nekifutnom. Valahogy a közepe mindig megakadt az orromban! A vörös Oroszlán Szonját június 8-tól láthatjuk a mozikban. ■

Forrás: Best-Hollywood

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.