Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

DVD

Universal filmek az InterComtól

2006.05.12. 21:22 | Dino | kategória: DVD

Újabb vezető stúdió, a Universal filmjeit is forgalmazza ezentúl az InterCom. Ezzel a cég videó- és DVD-forgalmazó üzletága, mely eddig is a hazai piac legnagyobb résztvevője volt, idén bebiztosította vezető helyét.
A cég forgalmazza a Twentieth Century Fox, a Buena Vista International (mely a Walt Disney Studios filmjeit is magába foglalja) valamint a Paramount stúdió minden filmjének videó- és DVD-változatát, a moziból kikerült filmeket ugyanúgy, mint a klasszikus alkotásokat. Egy negyedik hollywoodi "major", vagyis óriásstúdió, az Universal Studios (legutóbb, egyebek között a München, az Apádra ütök és a Bridget Jones-filmek gyártója) hosszú keresés, és szerződés előkészítési munka után végül úgy döntött, hogy a továbbiakban az InterCom Rt-vel szerződve forgalmazza hazánkban teljes kínálatát. Az első megjelenések 2006. május hónapban lesznek. A közeljövőben várható például a King Kong, a Doom, a 40 éves szűz vagy a Wallace és Gromit a két elvetemült veteménylény, a klasszikusok közül pedig az Airport - sorozat.
Az InterCom emellett természetesen tovább forgalmazza a mozikban a Twentieth Century Fox, a Sony (azelőtt Columbia) és a Warner Bros. filmjeit – így lehet a hazai szórakoztatóipar vizuális ágának meghatározó szereplője. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: InterCom

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló