Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Ben Stillert kiállították

2007.01.11. 18:36 | szerző: Retee | kategória: Mozi

A filmekben sok a kitaláció, de a múzeumoknak még hihetünk – gondolhattuk eddig. Mostantól ez sem igaz. t néhány barátja elhívta a New York-i Természettudományi Múzeumba, oda, ahol legújabb, nagyon nagy sikerű családi vígjátéka, az Éjszaka a Múzeumban (Night at the Museum, hazai bemutató: január 18.) játszódik. Stiller szívesen tartott velük, hogy felkeresse még nem is olyan régi dicsősége színhelyét, de alaposan meglepődött: jó néhány tárlóban saját magával kellett szembenéznie!
Barátai ugyanis viccből kicserélték a népviseleteket valamint a polgárháborús egyenruhákat bemutató bábuk fejét: összesen 19 helyen nézett vissza a látogatókra Ben Stiller a vitrinből – Neandervölgyi ősemberként, dél-amerikai indián harcosként, a Vadnyugat meghódítójaként és a konföderáció katonájaként. Ben Stiller állítólag vagy három ilyen bábu előtt is elsétált, mire feltűnt neki a ravaszság – akkor viszont az egész épületet végigszáguldozta, hogy megtalálja magát. Beszámolók szerint csak azt panaszolta, hogy a kiállított őslénynek nem kölcsönözték oda az arcát.
A múzeum igazgatósága csak egy napra engedélyezte az átalakítást, ám ahhoz hozzájárult, hogy egyetlen helyen meghagyják a tárlóban a színész arcvonásait. De hogy hol, azt nem tették közzé: szeretnék, ha minél többen mennének múzeumba, és maguk keresnék meg. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.