For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

War Rock - februárban jön a végleges verzió

Addig is azonban a bétával ingyenesen lehet játszani.

2007.01.15. 11:15 | szerző: Retee | kategória: Játék

A multiplayer módra kihelyezett belső nézetes akciójátékok mindig is népszerűek voltak, akár egy egyszerű lőj szét mindenkit fajtáról, akár a legösszetettebb csapat orientált programról is legyen szó. Az utóbbi kategóriát erősíti a dél-koreai fejlesztésű War Rock, amely talán még a Counter-Strikenál is nagyobb hangsúlyt fektet a taktikai összecsapásokra. De lássuk részletesebben:

    • Többféle karakterrel lehet a pályára belépni: katonai-mérnök - alapfegyverzettel rendelkezik (Colt, MP5), elsődleges képessége a harceszközök javítása, és fejlesztése, vezetése; orvos - szintén alapfegyverzettel veti magát harcba, elsődleges funkciója a gyógyítás; felderítő - a már megszokott fegyverek mellett gránáttal is rendelkezik, elsődleges képessége pedig az ellenséges egység tulajdonságainak, karakterosztályának megállapítása, de kiválóan alkalmas fedezésre, illetve a távolról való gyilkolásra; harcos - értelemszerűen a közelharc, a tűzpárbajok megfelelő jelöltje; nehézfegyveres katona - speciálisan erős fegyverekkel indul csatába, és főként az ellen járműveinek kiiktatására használható.
    • Ahogy az előzőekből sejthető, itt járművek is igénybe vehetőek, amelyek halálos erőt biztosítanak a stratégiai pontokon. Tizenhat különböző darab használható: helikopter, tank, terepjáró, vadászgép, motor, hajó stb.
    • Több mint húsz fegyver: gépágyúk, aknák, gránátok, aknavetők stb.
    • Rengeteg féle pálya, amelyeken más-más taktikát érdemes követni, és más a maximális játékos szám is (16-36)

    A február 6-án megjelenő Premium Editions ezen kívül teljes mértékben támogatja a klánok, tornák szervezését, és extra fegyver slotokat is felkínál magával. Addig is, akit érdekel a játék, az a hivatalos honlapon töltheti le a béta verziót, de előtte még figyelmébe ajánlanám a most kiadott trailert is. ■

előző
következő
War Rock - februárban jön a végleges verzió
War Rock - februárban jön a végleges verzióWar Rock - februárban jön a végleges verzióWar Rock - februárban jön a végleges verzióWar Rock - februárban jön a végleges verzióWar Rock - februárban jön a végleges verzióWar Rock - februárban jön a végleges verzióWar Rock - februárban jön a végleges verzióWar Rock - februárban jön a végleges verzióWar Rock - februárban jön a végleges verzióWar Rock - februárban jön a végleges verzió
War Rock
A legutóbbi War Rock cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.

Square Enix akció a Steamen, Bandai Namco a Humble Store-ban

Ezen a hétvégén a két japán kiadó játékait lehet olcsón begyűjteni.

JátszóDome: videón a Husk első órája

A Twin Peaks és a Silent Hill hangulatát ígérték a fejlesztők.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands gépigény és nyílt béta

Jövő hétvégén tartja a nyílt bétát a Ubisoft, amelyhez részletes gépigényt is mellékeltek.