Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ancient Wars: Sparta képek

Bemutatkoznak Spárta harcosai.

2007.02.14. 14:38 | szerző: Retee | kategória: Játék

2005 végén kezdte el fejleszteni a World Forge csapata az Ancient Wars: Spartat, amely az ókorba, és annak domináns népeinek háborúiba repít vissza. A játék története főként a történelmi csatákat járja körül, de nem csak a címben szereplő görögökkel, hanem más népekkel is újrajátszhatjuk a legendás ütközeteket. Lássuk a részleteket:

  • Három nemzet közül választhatjuk ki a nekünk tetszőt - Egyiptom, Spárta és Perzsia harcosai egyaránt felkészültek a hódításra.
  • Mindhárom birodalom rendelkezik saját, csak általuk használható, valóban létezett egységekkel, de minden téren megpróbálják érzékeltetni a különbséget a kultúrák között.
  • Ázsia és Európa egy részén, illetve Észak-Afrikában csatározhatjuk végig a huszonhét egyjátékos missziót, illetve van lehetőség multiplayer és skirmish ütközetekre is.
  • Teljesen 3D-s grafika, a környezet is változékony: erdők, városok, erődítmények, puszták - amelyeken - hasonlóan a Total War sorozathoz - ki lehet használni a természet adta lehetőségeket.
  • Misztikus hősök, akik egyéni tulajdonságokkal és harci kombókkal rendelkeznek.

  A játék a tervek szerint idén márciusban jelenik meg, addig is íme az új képek. ■

előző
következő
Ancient Wars: Sparta képek
Ancient Wars: Sparta képekAncient Wars: Sparta képekAncient Wars: Sparta képekAncient Wars: Sparta képekAncient Wars: Sparta képekAncient Wars: Sparta képekAncient Wars: Sparta képek
Ancient Wars: Sparta
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Ancient Wars: Sparta

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló