Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Új notebook család az Asustól

Az ASUS A8Jr Notebook termékcsalád a világon először ATI Mobility Radeon X2300-al.

2007.02.28. 18:25 | szerző: Retee | kategória: Hardver

A jobb grafikai teljesítmény iránti növekvő keresletre válaszul, az ASUS bejelentette az A8Jr notebook családot, mely a legújabb vizuális és grafikai képességekkel rendelkezik. A vékony és pehelykönnyű A8Jr az Intel Core2 Duo alapra épül, és a világ első olyan notebook termékcsaládja, mely ATI Mobility RadeonX2300 GPU-t használ az erőteljes grafikai hatásért.
“Folyamatosan nő az igény az egyre nagyobb grafikai teljesítményre és a szórakoztatáshoz, alkalmazásokhoz szükséges erőteljes grafikára.” mondta David Cummings, az AMD grafikai termékcsoportjának marketing igazgatója. ”A válaszunk erre az igényre a X2300 GPU. Ez a GPU olyan szabadalmaztatott technológiát használ, mely nagyban növeli a grafikai teljesítményt és a felhasználó számára tiszta, valósághű és nagyfelbontású képet nyújt."
Az ATI Mobility Radeon X2300 növeli a grafikai teljesítményt, az ATI HyperMemory memória használatával pedig megnövelt teljesítmény/watt működést biztosít. Továbbá Windows Vista minősített 3D grafikát kínál, így támogatja a Windows Aero felhasználói interfészt. Ezáltal az A8Jr kifogástalan teljesítmény nyújt a jelenlegi és jövőbeni 3D-s alkalmazásokhoz és játékokhoz. A notebook nagyfelbontású grafikája a mobil szórakoztatást támogatja, hiszen a felhasználó így kiváló minőségben élvezheti DVD filmjeit és HD videó visszajátszásait akár útközben is. Emellett beépített mikrofonnal, nagyfelbontású webkamerával, WLAN 802.11 a/b/g vezeték nélküli internet hozzáférést biztosító eszközzel, Bluetooth 2.0 EDR-el, 5 USB porttal és S-video TV-out porttal is rendelkezik. ■

hozzászólások (2)

Star Wars
Star Wars 2007.02.28. 22:23
Mennyit tud ez a ATI Mobility RadeonX2300 GPU videókártya?
Star Wars
Star Wars 2007.02.28. 22:23
*az
ajánlott olvasnivaló