Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Everquest II Game Update #32

Sok újdonság került újra a játékba, köztük több rég várt fejlesztés is.

2007.03.01. 13:38 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Tegnap elindult a legújabb frissítés az Everquest II-höz, mely igen sok várt újdonságot hozott magával. Elsőnek ott van az Everquestből már ismert Unrest zóna, mely most egy 70. szintűeknek készült igen nehéz instance-ként reinkarnálódott. A Butcherblock Mountains-ben található uradalom megismeréséhez szükség van az utolsó kiegészítőre, az Echoes of Faydwerre is.
Ugyancsak az EoF-hoz kapcsolódó újdonság, hogy az faj, a Fae képviselői végre elhagyhatják favárosukat és letelepedhetnek Qeynos-ban vagy Freeportban is. Ehhez természetesen egy hosszú és rögös út vezet mire a kitaszítottból újra teljes értékű polgár lesz máshol.
Belekerült a játékba a The Swords of Destiny küldetéssorozat első szakasza is, melyben felkutathatjuk Soulfire-t, a Kingdom of Sky kiegészítőben megismert Qeynos Claymore testvérkardját. Ez a sorozat is a magas szintű karaktereknek készült, akik legalább az 55. szintet elérték.
A végére hagytam a legfontosabbat, március 16-án jön a második Brew Day, melyben mindenki annyit ihat megint, hogy a karaktere még napok múlva is másnapos lesz. Rengeteg érdekes és mókás feladvány és játék várja a játékosokat, valamint megszerezhetjük a mindenki által várt Repülő Korsót is!. ■

előző
következő
Everquest II Game Update #32
Everquest II Game Update #32Everquest II Game Update #32Everquest II Game Update #32Everquest II Game Update #32Everquest II Game Update #32Everquest II Game Update #32
Everquest II
A legutóbbi Everquest II cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Aranylemezen a Mass Effect: Andromeda

Véget ért a fejlesztés, már csak egy hónap a premierig.

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.