Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hearts of Iron II: Doomsday - Armageddon - patch

Kijött az 1.1-es frissítés.

2007.06.14. 18:09 | szerző: Retee | kategória: Játék

A Paradox Interactive március végén adta ki a Hearts of Iron II: Doomsday booster packjét, amely gyakorlatilag a harmadik világháborút feldolgozó kiegészítő add-onja, s új küldetéseket és vízi egységeket, illetve fejlesztett légi harcokat, no meg kutatási funkciókat tartalmaz. A most megjelent 1.1-es frissítés harminc új nemzetet helyet el a hadjárat térképen, s emellett igen erősen felturbózza a gépi intelligencia hatásfokát. Cserébe kicsit több időt is enged a kibontakozásra, hiszen így már az 1953-as év után is háborúzhatunk. A 6 megás patch letöltési részlegünkben található meg. ■

Hearts of Iron II: Doomsday - Armageddon
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Hearts of Iron II: Doomsday - Armageddon

hozzászólások (2)

Baracklekvár
Baracklekvár 2007.06.16. 19:41
Azt kell mondjam, ezt a patchet nagyon elkapkodták... Valószínűleg heteken belül kijön majd a javítás javítása is...
Samu G
Samu G 2007.06.16. 20:17
Ne reménykedj. Amikor megjelent az Armageddon (jó 3 hónapja), hamar kijött egy hotfix(mert játszhatatlan volt gyakorlatilag), ami a lényeget nem javítja (pedig maga Armageddon se túl nagy). Ez se fogja. Paradox játékok megjelenésük után 1 évvel válnak JÓL játszhatóvá...És utóbbi időben egyre silányabb munkát végeznek.

Ráadásul sok olyan dolog van amit már évek óta képtelenek megoldani (vszínű alapjaitól kellene újraírni HoI-t) - gyakorló modderként főleg feltűnő nekem.
ajánlott olvasnivaló