25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

E3 2007

NCSoft az E3-on

A keleti kiadó is bejelentette, mely programjait mutatja be.

Írta: Madrac

Az NCsoft idén négy komolyabb bemutatót tervez, de régebbi játékait is meg lehet tekinteni meg mindig.
RICHARD GARRIOTT'S TABULA RASA
A Tabula Rasa már május óta bétateszt alatt van, indulását az őszre tervezik. Olyan érdekes technológiák kapnak majd helyet benne, mint a karakterek klónozása, a dinamikus harcterek, remek történeti szál etikai problémákkal és integrált beszélgető szoftver. További érdekességnek ott lesz az idegen nyelve a Logos, mellyel képesek lesznek újabb erőkre szert tenni és egy remek, pörgős harcrendszer.
AION
Az NCsoft szöuli stúdiójában készül az Aion, az egyik legszebb MMO játék az épp fejlesztettek között. A gyönyörű grafika mellett egy igazán egyedi fantasy világot is kapnak a játékosok, melyben két angyali faj vívja ősi háborúját. A harcukba 2008-ban lehet majd beszállni.
GUILD WARS: EYE OF THE NORTH
A Guild Wars: Eye of the North az első igazi kiegészítés a játékhoz, mely az egyik legnépszerűbb MMORPG a piacon mostanában. Az Eye of the North Tyria újabb területeire viszi el a játékosokat, tizenhat új, több szintes labirintust deríthetnek majd fel. Természetesen továbbra is ingyenes lesz, megjelenése pedig augusztus 31-én esedékes.
DUNGEON RUNNERS
A Dungeon Runners egy ingyenesen letölthető és játszható akció-RPG, melyben szörnyek hordáit mészárolhatjuk le a dicsőségért és a jobb felszerelésért. A játék nem rég indult és a nyár folyamán komoly mennyiségű új tartalom kerül majd bele.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!