Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Ocean’s 14 – a jó ügy érdekében?

George Clooney a dafuri menekülteknek gyűjt.

2007.07.27. 15:39 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Amióta csak elkészült az Ocean’s Thirteen – A játszma folytatódik (már a mozikban), egy folyamatos játék zajlik körülötte – amely legalább olyan fordulatos, mint a film maga: a résztvevők eltitkolni, a rajongók pedig kideríteni próbálják, lesz-e Ocean’s Fourteen: vagyis következő rész. A producer, az író-rendező és a szereplők mintha szándékosan ködösítenének: állandóan egymásnak, sokszor saját maguknak is ellentmondó véleményeket tesznek közzé az ügyben. A főszereplő, George Clooney eddig inkább azokkal tartott, akik úgy gondolták, be kell fejezni a fantasztikus sztárcsapatot megmozgató közös kalandot, de most talán meggondolta magát. Az ok persze a pénz. De nem az, amit ő keresett.
A világ egyik legsármosabb színésze ugyanis az Ocean’s Thirteen – A játszma folytatódik körüli elképesztő várakozást arra használta ki, hogy pénzt gyűjtsön a dafuri menekülteknek – amióta tavaly részt vett egy ottani dokumentumfilm készítésében, elkötelezett harcosa lett az ügynek. A „Not On Our Watch”-alapítvány a film segítségével (a Cannes-i Filmfesztiválon, a Las Vegas-i és Los Angeles-i premieren) több mint 10 millió dollárt gyűjtött össze a Dél-Szudánban szenvedők számára.
–Úgy tűnik, filmfesztiválokon és nagy premiereken lehet a legjobban pénzt gyűjteni – nyilatkozta Clooney. – Ha Brad Pitt vagy Don Cheadle nem adja mindehhez a nevét, talán a fele sem jön össze: úgyhogy már csak ezért is érdemes volna elgondolkodnunk egy új Ocean’s-filmen. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló