25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

StarCraft 2 - képek

Ezúttal egy új emberi egység mutatkozik be.

Írta: Retee 22 hozzászólás

A Blizzard kultikus valós idejű stratégiájuk, a Starcraft folytatásának bejelentése óta folyamatosan adagolja a különböző fajok új, vagy módosított egységeinek a képeit. Kezdésül a Protossokat választották, azonban most indul a terrán roham, amelyből ezúttal a Thor mutatkozik be:

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • StarCraft II: Wings of Liberty
  • StarCraft II: Wings of Liberty
  • StarCraft II: Wings of Liberty

StarCraft II: Wings of Liberty

Platform:

Fejlesztő: Blizzard Entertainment

Kiadó: Activision Blizzard

Forgalmazó: BSC Kft.

Megjelenés: 2010. július 27.

Minimális rendszerigény: Pentium 4/Athlon 2,6 GHz, 1 GB RAM (Vista/Win 7 1,5 GB), DVD-ROM, 12 GB HDD, GeForce 6600 GT/Radeon 9800PRO vagy jobb videokártya, internet kapcsolat

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

Brezsnyev
Brezsnyev [87]
Zavar engem valami a képekben. Feltűnt nektek is, hogy két különböző siege tank van rajtuk? Az egyik képen istenkirályul néz ki, a másikon meg egy karikatúra.:-P:-P:-P
Brezsnyev
Brezsnyev [87]
Arcok, azt elfelejtitek, hogy én még normális multi játékban nem láttam, hogy valaki battlecruiserrel verte volna be az ellent. Battleneten szabályosan kiröhögték azt, aki krúzerre gyúrt, mert egyszerűen NEM volt lehetőség kiépíteni a flottádat: 10 perc alatt már szét is rusholt két dt oszt csókolom.
Kampányban meg szerintem olyan mindegy, hogy milyen egységekkel szinesítik a gémet. Sok esetben nem is lehetett kisebb egységekkel mahinálni, mert azok gyorsan elhullottak a pofátlanul nagy ellenséges bázis kapujában. Singleben a gép előnyből indul, amit az übergységekkel lehet kompenzálni. Multiban mindenki ugyanonnan indul, uh mire legyártod a Fel Reaver hasonmást, a protinak már lesz két kupacnyi tripodja, uh ugyanaz lesz a felállás.
Barthezz
Barthezz [54025]
"ennek ellenére mégis végig lehet nyomni így a kampányt, pusztán a több és erősebb elv alapján, bármiféle taktikázás nélkül... bár multiban elképzelhető, h többet kell taktikázni, mert azért az emberi intelligencia sokszínűbb, mint az AI. "

Már a kampányt sem, Brood War kampányában utolsó Protoss mission-öket már nem lehetett lenyomni 12 Carrier-rel, bár tény, hogy terrannal a 12 BC viszont mindig elég volt. Zergekkel kellett véleményem szerint mindig a legvegyesebb csapatot összeállítani.

HunCraft-ban viszont már olyan profi módon nehézre csinált single player küldik voltak, hogy (főleg protoss-szal) csak és kizárólag úgy lehetett nyerni, hogy a tömkeleg támadó egység helyett a képességeket kellett használni (High Templar és az Arbiter kulcsegységek voltak a sikerhez), de zergeknél is pl. a Defiler képességei nélkülözhetetkenek voltak egy-egy győzelemhez.


Sevores: Jogos, a Blizzard-ban mindig is lehetett bízni, szal remélhetőleg meg fogják oldani, hogy ezen szuperegységeknek is legyen vmilyen gyengepontjuk, vagy pedig óriási (mondjuk 15-20-as) cap-et raknak egy ilyenre, s akkor máris csak pár darab gyártható belőlük.
Vash
Vash [52]
Én fajonként csak 2-3 egységgel nyomtam végig az összes kampányt a StarCraft 1-ben is. Mikor az adott fajjal eljuttam egy magasabb fejlettségi szintre, ahol újabb, erősebb egységek jelennek meg, azokra építettem a játékot. Végig lehet nyomni a StarCraft 1-et úgy is, hogy összesen 6-9 egységet használsz, ebből a számból mindegyik fajra kb. 3 jut, de a gyengébb idővel lemorzsolódik és már nem is biztos, h lesz rá szükség.
Lehet, h emiatt találták ki az egység limitet és lehet, h csak ezért lehet egyszerre 12 egységet kijelölni, hogy ne az "akinek több és erősebb egységből áll a serege, az győz" elv uralkodjon a játékban, ennek ellenére mégis végig lehet nyomni így a kampányt, pusztán a több és erősebb elv alapján, bármiféle taktikázás nélkül... bár multiban elképzelhető, h többet kell taktikázni, mert azért az emberi intelligencia sokszínűbb, mint az AI.

Ettől függetlenül legyenek csak minél változatosabbak az egységek, mégiscsak sokszínűbb és érdekesebb lesz így a játék.

Egyébként nekem kifejezetten tetszenek a nagy egységek.
Így sokkal félelmetesebbek és látványosabbak lehetnek az összecsapások, olyan nagy jelentőségű, "Világok harca" feelinget kölcsönözve ezzel a játéknak.
LordMatteo
LordMatteo [29272]
Sry nem MM hanem Razor...
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (22 db)