Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Stranglehold - demo

Letölthető az akciójáték demója.

2007.09.15. 19:22 | szerző: Retee | kategória: Játék

Lassan a végéhez ér a rendező John Woo nevével fémjelzett Stranglehold fejlesztése. A külső nézetes program az ígéretek szerint inkább fog egy akciófilmre, mint egy hagyományos játékra emlékeztetni - teljesen interaktív, változó helyszínek, kiemelkedően jó mesterséges intelligencia és persze látványos fegyverpárbajok próbálják filmszerűvé varázsolni a sztorit. A grafikáért pedig az UT 3 motorja felel, így hát minden adott egy korrekt TPS összehozásához. Persze az étel próbája az evés, úgyhogy tessék is belefogni az egy pályát tartalmazó demóba.

John Woo Presents: Stranglehold
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
John Woo Presents: Stranglehold

hozzászólások (13)

afro
afro 2007.09.17. 00:06
Azért sztem, mert ezt erre gyúrták ki, az airbornt meg a hangulatra és a háborús kinézetre.
Amúgy meg a max paynnek nem hiszem hogy méltó utódja lenne, mert annak maximum egy max payne 3 lenne. De ami a bullet time-ot (hamár témánál tartunk) illeti, és a havok motor előnyeit: tényleg jó kis akciójeleneteket lehet összehozni akárcsak a MP ben, habár ott sztem a sztori és a címszereplő jelleme volt a lényeg, de kössetek belém ha nem értetek egyet. :)
Ryland
Ryland 2007.09.17. 10:54
Hát szó mi szó a max payne 3 tényleg jobb lenne,de ha nem jön akkor meg kell elégedni ezzel.Sajnos a Stranglehold demója alapján nagy sztori nem rajzolódott ki,bár ez csak egy demo.De a bevágott videók alapján le se tagadhatná John Woo,hogy az ő műve.:-) Az airbornenak jó hangulata van, gyönyörű,de vér meg törések nélkül hát néha elég demoralizáló.:-)
KisCsirkee
KisCsirkee 2007.09.17. 12:53
Nos az Airborne PhysX-es, gondolom azzal van bvenne fizika, ebben pedig a legjobb fizikagtyártó (Havok) ismét minőségi termége dobog! :love:
Ryland
Ryland 2007.09.21. 22:36
Értem,mostmár világos.Akkor physX kártya nélkül csak ennyi de azzal sokkal jobb lenne...csak nemtom ér-e annyit az a kártya
FrenzYy.
FrenzYy. 2007.09.26. 14:30
mikor beviszem a játékba kikapcsol monitor valaki tudna segíteni:-((:-((:-((
ajánlott olvasnivaló