25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Unreal Tournament - ma demo

A COD és a TimeShift után érkezik az UT demója is.

Írta: Retee 24 hozzászólás

Nem csökken a nyomás a világ szerverein, hiszen a tegnapi TimeShift és Call of Duty 4 után ma még egy igen nagy név teszi próbára a sávszélességet, méghozzá az Unreal Tournament 3 demo. A Fileplanet mindenesetre már dolgozik az ügyön, és előreláthatóan ma, kora este 19 órakkor el lehet kezdeni tölteni a 700 megás file-t, reméljük akkor már nem csak fizetős ügyfeleknek. Természetesen mi is igyekezni fogunk, és nagyon bízunk benne, hogy ezúttal nem érvényesül a "Yahoo-effektus".

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Unreal Tournament III

Platform:

Fejlesztő: Epic

Kiadó: Epic

Forgalmazó: CD Projekt

Megjelenés: 2007. december

Minimális rendszerigény: Pentium 4 2 GHz, 512 MB RAM, 8 GB HDD, DVD-ROM, NVIDIA GeForce 6200 / ATI Radeon 9600 vagy jobb videokártya

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

U.R.H.
U.R.H. [4178]
Hivatalos oldalt nézegetve, más zenéket is visszahoztak az UT1ből. :-D;-)
U.R.H.
U.R.H. [4178]
Kurva jó, hogy egy csomó dolgot visszahoztak az első részből.
pl.: -Enforcer(double rulez)
-Impact hammer
-Nincs adrenalin
-jump boots
-dodge után nem tudsz még ugrani is.

Ezek nagyon jók, hogy vissza lettek hozva. Hangulatilag is az első rész az ilyen kicsit darkos fíling volt és szerintem ez is inkább azt követi.
(legalábbis demobol ez jött le.)
A főmenüben a zene is szinte majdnem ugyanaz, mint az első részben.

Kár, hogy a rippert nem hozták vissza. :-D Bár az egy tökre használhatatlan fegyver volt. És sokszor magunkat találtuk el vele. De le lehetett nyakazni az embereket és ez minden rossz tulajdonságáért kárpótolta. ;-) "Headshot" with ripper. ;-)
TBone142
TBone142 [416]
Az Unreal-feeling megvan ebben is, ez a lényeg. A graf. meg azért olyan, amilyen, mert Beta-Demo. Ettől függetlenül szép és gyors és élvezetes. Internetre tudott valaki joinolni? Mert nekem vagy 5 percig connnecting... , semmi más. Tovább még nem vártam, inkább Instant... :-D
strar11
strar11 [36]
Kipróbáltam én is, P4 3Ghz, x1950 Pro, 1.5 DDR - maxon időnként beszaggatott (valszeg a proci miatt) és gyanítom ez még közel nem a teljes grafikai részletesség. A játék maga nem kötött le jobban mint az UT 2004, de nem akarok egy béta demó alapján következtetéseket levonni. Kiváncsian várom a teljest, és főleg a javításokat v. optimizálást.
Mezzo*
Mezzo* [488]
Nálam 1024*768 -ban, minden max-on, 25 fps -el ment.
Konfig az adatlapon.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (24 db)