Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ghostbusters - képek

Egy nagy csokornyi kép a szellemirtókról.

2007.12.10. 07:32 | szerző: Retee | kategória: Játék

Szűk egy hónapja jelentette be a Vivendi (azaz már Activision Blizzard), hogy az egykor igen nagy névnek számító Ghostbusterst visszahozzák a játékok világába. A történet szerint Manhattanben felerősödik a paranormális tevékenységek rátája, s kezdetben itt vadászhatunk szellemekre, démonokra, és egyéb természetfeletti lényekre. Később pedig, ahogy az a Ghostbusters csapattól elvárható, már magát New York City-t kell megmentenünk az egyre nagyobb számban tobzódó lények elől - küldetéseink során pedig természetesen a filmből már megismert különleges fegyvereket is bevethetjük. Képek: ■

előző
következő
Ghostbusters - képek
Ghostbusters - képekGhostbusters - képekGhostbusters - képekGhostbusters - képekGhostbusters - képekGhostbusters - képekGhostbusters - képekGhostbusters - képekGhostbusters - képekGhostbusters - képekGhostbusters - képekGhostbusters - képekGhostbusters - képekGhostbusters - képekGhostbusters - képekGhostbusters - képekGhostbusters - képekGhostbusters - képekGhostbusters - képekGhostbusters - képekGhostbusters - képek
Ghostbusters: The Video Game
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Ghostbusters: The Video Game

hozzászólások (6)

somesz83
somesz83 2007.12.10. 19:02
James Rolfe adta az ötletet?!:-D
Kanduhrka
Kanduhrka 2007.12.10. 19:11
Remélem a zenéje is megmarad.
U.R.H.
U.R.H. 2007.12.11. 01:53
Kis koromban rajongtam ezekért a filmekért. Rajzfilmet meg a c64es játékot sose ismertem, de a filmeket nagyon szerettem.

Képek nagyon felizgattak. :-P Kurvára várom.

OFF:
1-2 éve újra megnéztem a filmeket. Szerintem az első rész jobb mint a második. Bár a 2. részen is egy jó párszor felnevettem. ;-)
"Dugjuk a fejünket a klozetba?!"
U.R.H.
U.R.H. 2007.12.11. 02:26
"A játék 1991-ben játszódik, két évvel a második mozifilm eseményei után, és 10 különböző egyjátékos pályán irthatjuk majd a szellemeket, New York utcáitól kezdve könyvtári alagsoron át egy temetőig. Továbbá (most mindenki nagyot sóhajt és megkönnyebbül) egyszerre akár négyen is játszhatunk, mind co-op módban, mind egymás ellen. A multiplayeres játékmódok közt találhatunk 2vs2 csatát, ahol a legtöbb szellemet elfogó csapat nyer, vagy egy szintén csapat alapú versenyt, ahol a legtöbb bútor elpusztítása a cél.
A játék a tervek szerint jövő Karácsonyra fog megjelenni, szinte minden "aktív" platformra: Wii-re, DS-re, Playstation 2-re, Playstation 3-ra, Xbox 360-ra és (ismét nagy sóhaj és megkönnyebbülés) PC-re is.
A film szereplői - Dan Aykroyd, Bill Murray, Harold Ramis - mellett új szinkronszínészek is csatlakoztak a csapathoz - Ernie Hudson, Annie Potts, William Atherton és Brian Doyle Murray."

info: Gamestar
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2009.05.23. 15:03
jó látni, hogy ebben már benne van a néger főszereplő is, a WII-re jövőben viszont még nem láttam, remélem nem basszák el ezzel a hülye hibával, mint anno a ghostbusters játékokat! :P
ajánlott olvasnivaló