Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fantasy Wars képek

Az új évre egy halom új kép.

2008.01.02. 17:30 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Huszonhét új kép jelent meg a Fantasy Wars című stratégiáról az új évre, hogy senki se feledkezzen el a körökre osztott stratégiáról. A játék az emberek és az elfek harcát dolgozza fel és persze a többi fajét, mely megpróbál hasznot húzni a viszályból. ■

előző
következő
Fantasy Wars képek
Fantasy Wars képekFantasy Wars képekFantasy Wars képekFantasy Wars képekFantasy Wars képekFantasy Wars képekFantasy Wars képekFantasy Wars képekFantasy Wars képekFantasy Wars képekFantasy Wars képekFantasy Wars képekFantasy Wars képekFantasy Wars képekFantasy Wars képekFantasy Wars képekFantasy Wars képekFantasy Wars képekFantasy Wars képekFantasy Wars képekFantasy Wars képekFantasy Wars képekFantasy Wars képekFantasy Wars képekFantasy Wars képekFantasy Wars képekFantasy Wars képek
Fantasy Wars
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Fantasy Wars

hozzászólások (3)

tomcsa4
tomcsa4 2008.01.03. 10:44
Gyönyörűek a képek! Egy orosz alkotástól ez különlegesség, nem (orosz egyáltalán?)!
Gerry
Gerry 2008.01.03. 13:19
Igazából a képek bűn rondának számítanak így 2008 elején-másrészt pedig már tonnányi pofás grafikával rendelkező orosz játékot láthattunk az elmúlt círka 7 évben...;-)
somesz83
somesz83 2008.10.01. 12:32
Hát igen! Ezek a képek messze vannak a gyönyörűtől. A Nobilis adta ki a Hard to be a God RPG - t is, bár tudom a kiadónak nem sok köze van a grafikához, de hasonlóan ilyen csúf, "szálkás" grafikája volt, vagy ott van az Ascension to the Throne a DVS - től és az 1C - től, szintén "határeset" grafikával. Nem rossz, csak nem 2008 - ban.

Amúgy bocs, hogy felhoztam a témát, de most gondolkozok rajta, hogy megvegyem a játékot. Kedvem lenne valami jó TBS - hez mielőtt kijön a Disciples 3.
ajánlott olvasnivaló