Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ingyenes lett az Universal Combat

Letölthető a 2004-ben megjelent játék teljes verziója.

2008.01.02. 20:14 | szerző: Retee | kategória: Játék

Talán nem a legsikeresebb, mégis igen ismert sorozat a Battlecruiser, amely hírnevet persze meglehetősen egyedi stílusának köszönheti. Pontosabban stílusainak, hiszen például a saga ötödik része a Universal Combat egyszerre négyféle játékmódot tartalmaz, amelyek persze mind a háborúval állnak összefüggésben. Először is köszönthetjük az űrszimulátor részt, amely után ott kullog a földi-szimulátor funkció, a konkrétabb lövöldözésre vágyók azonban FPS, vagy TPS módban is nyomulhatnak - egy, vagy többjátékos módban is. A multiplayer részlegen pedig nem is akárhogy, hiszen több mint hatvanhárman lőhetjük egymást degeszre, akár az űrben, akár egy planétán - akár egy űrhajó/tank/csatahajó belsejében, akár egy ember bőrébe bújva. Persze néha a kevesebb több, hiszen egyik játékmód sem büszkélkedhet valami őrületes grafikával (sőt), ettől függetlenül meglehetősen érdekes koncepciót sikerült a Dreamcatchernek kitalálnia. A Universal Combat amúgy 2004-ben jelent meg, és most a kiadó nagylelkűségének hála teljesen ingyenessé vált az egyjátékos része, így az érdeklődők már neki is kezdhetnek a töltésnek, tessék:

előző
következő
Ingyenes lett az  Universal Combat
Ingyenes lett az  Universal CombatIngyenes lett az  Universal CombatIngyenes lett az  Universal CombatIngyenes lett az  Universal CombatIngyenes lett az  Universal CombatIngyenes lett az  Universal CombatIngyenes lett az  Universal CombatIngyenes lett az  Universal CombatIngyenes lett az  Universal Combat
Universal Combat
A legutóbbi Universal Combat cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.