For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

C & C 3: Kane's Wrath - támadnak a Scrinek

Két új egység fedte fel magát.

2008.01.03. 14:22 | szerző: Retee | kategória: Játék

Augusztusban jelentette be az Electronic Arts, hogy készül a C&C 3 első kiegészítője, a Command & Conquer 3: Kane's Wrath. Az idén tavasszal megjelenő expansionben új hadjáratok, globális stratégiai mód, és persze eddig nem bevethető egységek is várnak az RTS-ek kedvelőire, amelyekből most kettőt fel is fedett a GameSpot. Mindkét egység az idegen faj kötelékébe tartozik, no de lássuk kik is ők:

  • Reaper-17: ők a Scrinek keresztes lovagjai - vad, őrült térítő szekta, akiknél az említett folyamat egyenlő a földbedöngöléssel. A feltételezések szerint a Reaperek túlzott Tiberium adagolásuk miatt kattantak be, amely gyakorta párosul öncsonkítással, ettől függetlenül fanatikusságuk miatt igazi győztesek. De még a Reaperek közül is kiemelkedik a Reaper-17 szekta, amelynek feltett szándéka, hogy kiirtsa az emberiséget. Egységeik nem mentális úton, hanem hagyományos, a Tiberiumból táplálkozó fegyverekkel támadnak földi egységekre. Speciális egysége a Reaper Tripod, amely homályba burkolja a baráti Annihilator Tripodokat.
  • Traveler-59: Míg a Reaperek a brutális, nyers erejük segítségével billenthetik az ütközetek végkimenetelét a Scrinek oldalára, addig a Travelerek inkább a finom manipulációjukkal. Mozgásuk talán a leggyorsabb az összes egység közül, félelmetes képességük azonban nem ez, hanem a teleportálás és az elmeirányítás. Nem nehéz kitalálni, hogy a hagyományos kémkedésen kívül milyen kellemetlen helyzetbe hozható az ellenfél, ha hirtelen bázisára teleportál néhány manipulátor, akik aztán kapásból átveszik a védekező egységek irányítását. Gyorsaságuk azonban egyben gyengeségük is, hiszen nincsenek olyan erő-generátorral védve, mint a legtöbb Scrin tag, így igen sebezhetőek közelharcban. ■

Command & Conquer 3: Kane's Wrath
A legutóbbi Command & Conquer 3: Kane's Wrath cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.