Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield Heroes

Ingyenes játékkal kísérletezik az EA.

2008.01.21. 14:57 | szerző: Retee | kategória: Játék

A Digital, Life, Design Konferencián - Münchenben - az Electronic Arts bejelentette a Battlefield Heroest, egy teljesen új "Play 4 Free" rajzfilm stílusú shootert, amely a klasszikus Battlefield játékmenetet juttatja el egy teljesen új játékos réteghez. Az idén nyártól a www.battlefield-heroes.com címen letölthető program az EA első teljesen ingyenesen elérhető játéka, és tartalmaz egy beépített meccskészítő rendszert, biztosítandó, hogy ugyanolyan erős játékosok mérkőzzenek a fair play jegyében. A DICE által Stockholmban fejlesztett Battlefield Heroes vezeti fel az EA új web-központú, ingyenesen letölthető, ingyenesen játszható üzleti modelljét, amely hirdetéseken és mikro-tranzakciókon keresztül generál bevételt. Mivel a belépéshez semmilyen megkötés nem társul, most bárkiből lehet hős a harcmezőn. A Heroes egy teljesen új játék attól a csapattól, amely a Battlefield 1942 és a Battlefield 2 mögött állt. Rajzfilmszerű grafikájával és játékmenetével bármilyen tudással rendelkező játékost kiszolgál. Egyszerű beszállni és játszani, de a robosztus karakter testreszabással és mély online meta-játékkal a játékosok órákat tölthetnek a karakterük felépítésével és a világ meghódításával. A Battlefield Heroes-t PC-re adják ki ingyenes letöltésként 2008 nyarán. ■

Battlefield Heroes
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Battlefield Heroes

hozzászólások (10)

afro
afro 2008.01.22. 00:37
Abban osztom djlaczo véleményét, hogy grafikailag team fortress 2-nek tűnik, de a játékstílus az totál más lesz. Skorpio90: Ettől függetlenül nem értem miért kell ilyen lekezelően válaszolni. Apád is így beszélt veled, vagy csak simán paraszt vagy?
Skorpio90
Skorpio90 2008.01.22. 13:39
Te most az ő őrangyala vagy, vagy mi? Ha viszont mindenképpen tudni akarod: egy mondatában sikerült két orbitális marhaságot összehordania, amire egyből reagáltam. Mégvalami?
balays82
balays82 2008.01.22. 15:15
Szerintem sem lesz ez egyértelműen Team Fortress 2 koppintás, ráadásul azt sem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy ingyenes lesz, tehát nem mondhatjuk, hogy aljas üzleti szándékok állnak a háttérben.
Az viszont igaz, hogy a dobozos The Orange Box forgalmazója (nem a kiadója) az EA, vagyis ennyi közük mindenképpen van a Team Fortress 2-höz (már, ha ez volt az egyik orbitális marhaság, amire utaltál).
Sabar
Sabar 2008.01.22. 16:17
Hát azért az üzleti szándék ott lesz, ha nem is aljas, de legalább olyan "fair", mint a BF 2142-nél. Ott figyelnek majd a rekámok valamilyen formában a játékban, az EA meg kapja majd az infót, hogy ki játszik, milyen konfiggal játszik, stb. Márketing, adatbázisgyűjtés stb. És ahogy letöltötted, már el is fogadtad a szerződési feltételeket. Meglepődnék, ha nem ez lenne.
balays82
balays82 2008.01.22. 16:21
Igen, ez valószínűleg így lesz, de, ha például az adatgyűjtéses részét nézzük a dolognak, akkor ne felejtsük el, hogy pl. a Valve már most is ezt csinálja a Steam esetében (hozzátéve persze, hogy minden esetben a mi hozzájárulásunkkal, és - legalábbis az ő állításuk szerint - a mi érdekünkben).
ajánlott olvasnivaló