Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Max Payne - lesz film

Márciusban indul a film forgatása.

2008.02.04. 14:05 | szerző: Retee | kategória: Mozi

A sikeres játékokból készült filmek a mai napig nem győzték meg egyértelműen a közönséget arról, hogy feltétlenül van létjogosultságuk, igaz ehhez egy Uwe Boll nevezetű hentes is erőteljesen hozzájárult kritikán aluli alkotásaival. A legújabb próbálkozás pedig a Max Payne, amely immár biztos, hogy elkészül, hiszen a hivatalos közlés szerint március 2-án indul a forgatós Torontóban, amely aztán egész május közepéig el fog tartani. Az egyelőre 2010-es moziba-kerülési dátummal rendelkező akcióban a főszereplőt Mark Wahlberg (Egy kosaras naplója, Sivatagi cápák, Az olasz meló) alakítja - ő a történet szerint elveszíti családját, s ettől kezdve a leglelkiismeretesebb, ám kevésbé törvénytisztelő DEA ügynökké válik a bűnözőkkel szemben. A rendezői széket John Moore (Ellenséges terület, A főnix útja) birtokolja, a forgatókönyvet pedig Sam Lake (Max Payne sorozat fejlesztő, Alan Wake), illetve Thomas H. Fenton (Fűrész IV) írja. ■

hozzászólások (13)

balays82
balays82 2008.02.07. 16:14
Az első részben Sam Lake arcát rakták a játékba, aki egyébként a sztorit is írta. A másodikban pedig tényleg valódi színészekről mintázták Max-et is meg Mona-t is, de ha Mark Wahlberg-et tekintjük C kategóriásnak, akkor az illetők nagyjából a ZS kategóriába tartoznak.
Én egyébként még Clive Owen-t is el tudtam volna képzelni Max-ként (na nem a hasonlóság miatt, de a Sin City vagy a Golyózápor alapján simán hozná a figurát), vagy pl. Christian Bale sem lett volna rossz.
Egyébként meg, ha elcseszik a filmet akkor szinte teljesen mindegy, hogy kinek a föszereplésével teszik, ha meg jó lesz, akkor Mark Wahlberg-el is jó lesz szerintem.
Babykiller
Babykiller 2008.06.07. 14:38
Igazából Mark Wahlberg nem rossz színész, csak elég "kölyökképű", akció-vígjátkokban, mint pl. a Robbanófejek megállja a helyét, de Thomas Jane már játszott hasonló filmben, szerintem neki találták ki ezt a "megölték-a-családom-és-boszút-állok" típusú karaktert.
Dealer
Dealer 2008.06.07. 18:48
Utálom Wahlberget, mint a szart, kb. Casper Van Dien szinten van nálam, de ne legyen igazam. :-D
Gerry
Gerry 2008.06.07. 19:17
Pedig a Boogie Night-s ban jó volt- igaz, azt már nem tudom, hogy vajh' miért jelölték Oscarra a Tégla miatt, de őszintén szólva a legjobb mellékszereplői Oscarok, és jelölések jelentékeny részét nem értem, hogy ugyan mire is:D
Dealer
Dealer 2008.06.07. 19:26
Igen, azt mindenki mondja, hogy remek film, viszont én sajnos lemaradtam róla. Igyekszem pótolni, de szerintem nem Marky miatt fogom szeretni. :-)
ajánlott olvasnivaló