Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Witcher Enhanced Edition

Tavasszal érkezik a fejlesztett változat.

2008.02.18. 19:12 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A CD Projekt tervei szerint májusban érkezik majd sikeres kalandjátékuk továbbfejlesztett változata a The Witcher Enhanced Edition, melyben a kritikusok és a játékosok véleményét vették alapul a változtatásoknál. A módosítások érintik majd a technikai részét, a töltési idők például az egy ötödére rövidülnek, de a harcnál és a környezettel való érintkezésnél fellépő gondokat is orvosolják. Az angol nyelvű változatnál az összes szöveg és beszéd átdolgozásra kerül, kibővítik helyenként komolyabb mennyiségű új információval. A többi nyelvnél is lesznek fejlesztések, de pár már alapba bővebb nyersanyaggal dolgozhatott. Komoly kritika érte a nem játékos karakterek egyformaságát, így most ötvennel többféle kinézettel találkozhatunk majd. Fejlesztik a hátizsákot is, új funkciók és új kinézet várja. Mégis talán a legkomolyabb változás a beszélgetéseknél lesz látható, hisz Gerált és a többi karakter is száznál is több új arckifejezést és mozdulatot kap, így sokkal élethűbbek és hangulatosabbak lesznek a jelenetek. A csomag része lesz a D'jinni szerkesztő is, így mindenki megalkothatja saját kalandjait a játékhoz, két eseménysor már alapba játszható lesz, három küldetés taglalja majd Geralt és a várnál felbukkanó különös tábor kalandjait, míg barátja Dandelion öt küldetésen keresztül barangolja be Vizima városát. ■

The Witcher
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Witcher

hozzászólások (31)

szedrencs
szedrencs 2008.02.19. 16:00
Asszem durván elkéstem, de lefoglalt a print média. :)

Szóval most beszéltem Krzysztof cimborámmal Lengyelországban, és végre kicsit több infót tudok adni nektek. Szóval igen, az extra tartalom INGYENESEN hozzáférhető lesz, a letöltésének egyetlen feltétele, hogy regisztráld a játékodat a kézikönyv hátán figyelő regisztrációs kulccsal.

Viszont úgy tudom, hogy a Music Inspired by The Witcher CD is nagy valószínűséggel letölthető lesz.

Dícséretet köszönjük, azon vagyunk, hogy megfeleljünk az elvárásoknak (meg néha túl is teljesítsük őket). :)
balays82
balays82 2008.02.19. 16:33
Ugyan már, inkább örülünk annak, hogy rajtad keresztül autentikus forrásból értesülhetünk a Witcher-rel kapcsolatos információkról (is).

Ami pedig az elvárások túlteljesítését illeti, abban tényleg van valami, mert nemrég pl. szinte már én szégyeltem magam, amiért csupán kevesebb ,mint 4 ezer forintot kellett fizetnem egy olyan nagyszerű játékért, mint a World In Conflict. Nem vagyunk ehhez mi még igazából hozzászokva. :-D
TcG|Rommel|Hun
TcG|Rommel|Hun 2008.02.19. 16:51
Ez a legnagyvonalúbb tett, amit fejlesző véghez vihet. Nem találkoztam még ilyen nagyszerű kiadóval soha. Csak gratulálni tudok, és milliónyi köszönetet mormolni.:)
balays82
balays82 2008.04.04. 11:48
Gondolom másnak is feltűnt, hogy a március végére beígért D'jinni pályaszerkesztő, a Price of Neutrality küldetések valamint az 1.3 patch elfelejtett megjelenni. Szerencsére kiderült, hogy csak néhány napos késésről van szó.

Hivatalos infó
balays82
balays82 2008.04.04. 11:50
Hoppá, ezt nem is ide akartam rakni, hanem a játék topikjába. Na mindegy. :-)
ajánlott olvasnivaló