Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Indul a WorldShift openbéta

Bárki kipróbálhatja a játékot megjelenés elött.

2008.03.12. 22:58 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Elindult a WorldShift című sci-fi-fantasy keverék RTS nyílt bétatesztje, mely során bárki kipróbálhatja a játékot. A szükséges fájlok a Fileplanetről érhetőek csak el, de nem szükséges előfizetés, csak egy ingyenes felhasználó megléte. ■

WorldShift
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
WorldShift

hozzászólások (3)

McCl@ne
McCl@ne 2008.03.13. 07:49
7 perc játék után ment a levesbe.
Mindenki döntse el, hogy ez mit jelent, de az első képek alapján úgy vártam a játékot, mint a messiást, csak az utolsó videó szegte kicsit a kedvem, de reményekkel telve ültem a béta elé.

határtalanul gagyi a cucc, tök igénytelen a grafikája, a mozgásai meg -és ez a lényeg- az egész játékmenete! kb. annyira bonyolult és összetett, mint a doom első része és most nem viccelek.
egy rts ne legyen már egyszerűbb, mint mondjuk a c&c sorozat éppen aktuális darabjai! ez meg mint egy pont.
Barthezz
Barthezz 2008.03.13. 11:03
Úhh, hát ez akkor tényleg nem túl biztató hír, hiszen talán az egész fórumon te vártad legjobban ezt a játékot. Nekem is voltak aggályaim 1-2 kép alapján, hogy csak egy sima, unalmas klón lesz ez, úgy tűnik, sajnos akkor ez történt :-| Hétvégén ha lesz időm, azért meglesem én is a bétát.

Amúgy én a Maelstrom nevű játékkal voltam ugyanígy pár éve. Első képek alapján egy Ground Control-hoz hasonló igen büntető grafikájú, érdekes játékmenetű és történetű game-nek tűnt, aztán 5 percet jásztva a demoval töröltem is a francba (grafikát ocsmányra lebutították, az irányítás meg vmi borzalom volt, teljesen játszhatatlan volt az egész).
Lavar
Lavar 2008.03.13. 11:08
Szintén, a Maelstrom-mal voltam én is ugyanígy. Megakartam vennni 10k-ért (még akkor), most vmikor láttam 3-ért. Gondolkoztam, hogy megvegyem-e, de előbb a demot próbáltam ki... Hát még jó, hogy a demot töltöttem le és nem vettem meg.:-X

ON: Ezt a játékot én is nagyon vártam, majd most kiderül, hogy milyen is....
ajánlott olvasnivaló