Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Audrey Tautou Budapesten

A Francia Filmnapok vendége volt a bájos színésznő.

2008.04.20. 11:00 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Legújabb filmje, az Egyedül nem megy bemutatója alkalmából, a Francia Filmnapok vendégeként Budapesten járt Audrey Tautou. A többek között az Amélie csodálatos élete, a Hosszú jegyesség és a Da Vinci-kód filmekből ismert 31 éves színésznő a Columbus hajón tartott sajtótájékoztatón fogadta az újságírók kérdéseit.
Az eseményen a film egyik producere, Pierre Grünstein is részt vett, de talán nem meglepő, hogy inkább a bájos színésznőhöz intézték szinte az összes kérdést. Tautou 2001-ben Amélie szerepével robbant be a köztudatba, és ez a szerep úgy tűnik, meghatározó is marad most már egész életére: egyszer a tolmács nyelve is megbotlott, és Audrey helyett Amélie-nek nevezte, aztán alig győzte korrigálni magát. Azonban mindez nem zavarja a színésznőt, mint egy kérdésre válaszolva elmondta, fontos momentum volt ez a film karrierje során, és teljesen természetesnek és normálisnak tartja, hogy sokaknak is ez jut eszébe róla. De nem azonosult vele, nem maradt Amélie bőrében, hiszen színészként ez a feladata. Szakmailag büszke az Amélie csodálatos élete filmre, és inkább egyfajta bájos útlevélnek tartja a szerepet. Szerencsére az ismertség ellenére nyugodt élete van, nem kell páncélingben járnia az utcán, a franciák tisztelettudóak ezen a téren. A színésznő elmondta, hogy karrierjét nem tervezi előre, a sors hozta úgy, hogy főleg romantikus filmekben és vígjátékokban játszott eddig leginkább, de nézőként is főként a vígjátékokat szereti. Következő filmjében Coco Chanelt, a neves divattervezőnőt fogja alakítani.
Alább megtekinthetitek a sajtótájékoztató néhány válaszából készült videónkat, valamint fotóinkat. ■


A video vágása a Pinnacle Studio Ultimate 11 szoftver segítségével történt.
előző
következő
Audrey Tautou Budapesten
Audrey Tautou BudapestenAudrey Tautou BudapestenAudrey Tautou BudapestenAudrey Tautou BudapestenAudrey Tautou BudapestenAudrey Tautou BudapestenAudrey Tautou BudapestenAudrey Tautou BudapestenAudrey Tautou Budapesten

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló