Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül az új Prince of Persia játék?

A Prodigy létezésére több jel is utal.

2008.04.23. 16:47 | szerző: Retee | kategória: Játék

A Prince of Persia sorozatot nem hiszem, hogy különösebben be kéne mutatni bárkinek, az viszont igen szomorú, hogy már jó ideje nem hallottunk felőle semmit. Most viszont talán beindult valami, legalábbis a jelek erre utalnak. Jordan Mechne a PoP fejlesztője ugyanis bejegyeztetett egy új címet a megfelelő hivatalnál, méghozzá a Prince of Persia: Prodigy-t, amelynek kategóriája a "game software and electronic game programs", esetlegles megjelenése pedig 2009 eleje. Sőt, a rákeresők felfedezhették azt is, hogy a Ubisoft ezen hónapban levédette a princeofpersiaprodigy.com címet, ezzel kapcsolatban viszont rossz hír, hogy a franciák pont április elsején tették mindezt. Hogy ez valami elhalasztott/megkésett poén-e, vagy csak véletlen egybeesés... talán az E3-n kiderül. ■

Prince of Persia
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Prince of Persia

hozzászólások (11)

Creativ3Form
Creativ3Form 2008.04.24. 14:14
NA! Ez már bizakodásra ad okot. Reméljük nem derül ki pár hét múlva, hogy ez csak egy tréfa. :-(:-D
balays82
balays82 2008.04.24. 14:15
Hát ez így nem túl informatív. :-D Mindenesetre valami egészen biztosan készülődik ( de remélem, nem egy Prince vs. Venom című rész :-D ).
VodevilX
VodevilX 2008.04.24. 14:29
Poénkodni vicces dologgal szoktak, de ez véletlenül sem az. Ez bizony egy előjel. Egyébknént is igen sikeres volt anyagilag, és volt ugye a hacker ügy, szóval minden okunk megvan feltételezni mindezt.
Creativ3Form
Creativ3Form 2008.04.27. 02:02
Amúgy kiváncsi vagyok, hogy megtartják-e, a már megszokott "falrafelszaladásospörgőrugásosugrálást" vagy már ez is Assasin's Creed féle "mindentmegmászokvazze" stílus lesz. Ne adj isten keverik a kettőt. Na akkor egy olyan gamet kapunk, amitől minden másodprecben orgazmusunk lesz. :-) Én ebben reménykedem. :-D
Creativ3Form
Creativ3Form 2008.04.27. 02:12
Bele se merek gondolni mi lesz ha keverik a Prince of Persia harcrendszerét az Assasin's Creed mindent megmászok rendszerével és szabadságával. Akkor nagy a valószínüsége, hogy minden idők legjobb játékával lesz dolgunk. Nem az év, hanem MINDEN IDŐK legjobb játékával. Ámen.
ajánlott olvasnivaló