Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Spore - júniusban demo

Két verzióban is jön majd a próbaverzió.

2008.04.28. 14:16 | szerző: Retee | kategória: Játék

Amire már rengetegen várnak, lassanként valósággá válik, hiszen közeledik a Spore megjelenése. A Will Wright nevével fémjelzett evolúciós játék ugyan többször csúszott már a boltokba kerülés vonalán, most azonban úgy tűnik, hogy ettől nem kell félnünk. Az Electronic Arts ugyanis bejelentette, hogy júniusban megismerkedhet a tisztelt nagyérdemű a programmal, hiszen ekkora időzítik a demo kiadását, egész pontosan a Creature Creatort. Ebből pedig mindjárt két verzió is érkezni fog: egy ingyenes, amelyben akárhány lényt létrehozhatunk (tervezés, összerakás, kifestés, megosztás), ám csak a testrészek 25%-át használhatjuk fel teremtményeink megkreálásához, és egy fizetős, amely 9,99 euróba fog kerülni Európában (a Lénylabor hazai tervezett ára 1490 forint), ám ennek fejében nem kell félnünk semmilyen korlátozástól. Szóval: Spore demo június 23-án, míg a boltokba kerülés ősszel, egész pontosan szeptemberben várható. ■

Spore
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Spore

hozzászólások (3)

Morus
Morus 2008.04.30. 19:14
Na nehogymár egy demoért is pénzt fog kelleni fizetni basszus!!!
padavan
padavan 2008.04.30. 19:26
Szánalom. MarketPlaceról meg letöltök mindent ingyen.... Vicc ez az egész PC. :D
Dino
Dino 2008.05.10. 13:00
A Lénylabor az EA elképzelése alapján a következő módon "működik":
A "játék" alapvetően a Spore szerves része, a screenshotokon már látott (meg GC-n kipróbált) lénykészítő modul. Aki megveszi az 1490 forintos dobozos kiadását ennek, az a teljes eszköztárhoz hozzáfér, és jó előre nekiláthat létrehozni a teljes játékban majd használt lényét. Aki óvatos, az a Lénylabor demójában kb. a 25%-ához férhet hozzá az "alkatrészeknek".
Viszont - és most jön a lényeg - aki a Spore teljes verziójának megvásárlásakor leadja a dobozos Lénylabort, annak az 1490 forintot levonják a Spore árából, így anyagilag nem jár rosszabbul. A Lénylabor meg mivel benne van a teljes Spore-ban, továbbra is elérhető marad számára.
A Lénylabor demo pedig ahogy fent is írtam, ingyenes lesz, csak korlátozott lesz a dobozoshoz képest.
Az aktuális demo és Lénylabor megjelenési dátum pedig június 17.
ajánlott olvasnivaló