For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Lord of the Rings Online Book 13

Újabb ingyenes bővítés a játékhoz.

2008.05.01. 22:41 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Bejelentették a legújabb frissítést a The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar című MMORPG-hez, a Book 13: Doom of the Last-kinget. Szokás szerint komoly fejlesztések várhatóak, egy hatalmas új terület mellett egy új szörnykaszt is megjelenik, valamint a karaktereknek lehet majd hobbija is.
A fagyos északon terül el Forochel, itt láthatják majd először a karakterek az óceánt is. Új időjárási effektusok is megjelennek, valamint egy új sebzésfajta a fagy, mely egy idő után sebzi a hősöket, míg meg nem melegszenek egy tábortűznél.
Ezen a kietlen helyen lakik a Lossoth törzs, mostantól az ő bizalmukért is küzdhetnek a kalandozók, speciális páncélkészletekért, fegyverekért, hátasokért, házakba való díszekért. Fő ellenfelük egy vérszomjas, farkasimádó törzs a Guaredain, mivel ők Angmar szövetségesei is, tehát mindenkép a karakterek ellenségei.
Az új szörny kaszt a Defiler lesz, mely a gyógyítói szerepet tölti be a gonosz seregeiben. Képesek ellátni a sebeket vagy az ellenfelek képességeit csökkenteni gonosz varázslataikkal.
Most kerül bemutatásra a hobbi rendszer, melyben egyelőre csak horgászni lehet majd. Különféle jutalmakat és címeket lehet majd megszerezni, ha fejlesztjük a képzettséget és persze a kifogott halakat is elkészíthetjük többféle képen.
Az epikus kaland is folytatódik egy újabb fejezet erejéig, de ezen kívül is több mint száz új küldetés segít a játékosok üres óráinak kitöltésében. ■

előző
következő
Lord of the Rings Online Book 13
Lord of the Rings Online Book 13Lord of the Rings Online Book 13Lord of the Rings Online Book 13Lord of the Rings Online Book 13
Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar
A legutóbbi Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar cikkek, hírek

hozzászólások (1)

AstorAnt
AstorAnt 2008.05.02. 07:32
Én voltam anno az alap bétáján, és most felajánlották h 10 dollárért megvehetem a játékot, és havi 10 dollárért játszhatok is vele.
további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.