For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Portal 2 - talán jövőre

A Valve nem akarja elsietni a második rész fejlesztését.

2008.05.05. 14:52 | szerző: Retee | kategória: Játék

A tavalyi év talán legpozitívabb meglepetése volt a The Orange Boxhoz csomagolt Portal megjelenése - az alapvetően csak bónusznak, kísérleti darabnak csomagolt játék körül valóságos kultusz bontakozott ki. Ékes példája ennek az, hogy még a Fallout harmadik részén ügyködő Bethesda fiai is pályákat készítettek hozzá szabadidejükben, amit aztán szabadon letölthetővé is tettek. Február óta pedig biztos tudhatjuk, hogy jön a második epizód, igaz egyelőre még részletek nélkül. Doug Lombardi a Valve nevében most azonban hajlandó volt egy-két mondatot kinyögni a fejlesztésről: "Mondhatnánk, hogy nagy nyomás alatt állunk, hiszen a Portal besöpört több fontos díjat, és ami még fontosabb, a játékosok elismerését is. Mindenki értékelte az innovatív, kísérleti újításokat, ötleteket, és persze hogy ezt várják a folytatástól is. Éppen ezért nem is sietjük el. Összehozhatnánk éppen nagyon gyorsan is, csak hát az olyan is lenne, a Valvera pedig nem ez a jellemző. Nem, nem, ehhez egyszerűen idő kell. Hat évet nem kell rá várni, mint az elődre, de még egyszer kiemelném, egyrészt új ötleteket kell beépítenünk, másrészt az egész játékot még színesebbé akarjuk tenni."
Lombardi arra a kérdésre, hogy mégis mikorra készülhet el a Portal 2, röviden válaszolt: "Talán 2009-ben megjelenik, talán". ■

Portal 2
A legutóbbi Portal 2 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.