25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Crysis Warhead képek

Két kép a készülő kiegészítőről.

Írta: Madrac 4 hozzászólás

Megjelent két kép a készülő Crysis Warheadről, melyet a Crytek magyar képviselete fejleszt. A kiegészítő a sziget egy másik részén játszódik majd párhuzamosan az alapjáték eseményeivel, Psycho őrmester cselekedeteit követhetjük most majd nyomon.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • Crysis Warhead
  • Crysis Warhead

Crysis Warhead

Platform:

Fejlesztő: CryTek

Kiadó: Electronic Arts

Megjelenés: 2008. szeptember 19.

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

cygary
cygary [2745]
Szerintem ugyanúgy DirectX 10 függő lesz a very high grafika mint a Crysis esetében, de mivel ugyanúgy elérhető volt XP-n is egy egyszerű progi segítségével, itt is kijön majd egy ilyen mivel egy deka DX10 effektet nem használ. Az Engine-n biztos pofoznak, és rendbeteszik a fizikai motort is amivel állításuk szerint több fps nyerhető- kérdés hogy az alap crysishez miért nem adják ki egy patch formájában, mivel 12 ezer forintért az ember elvárná hogy legalább jól fusson :-D
fineri
fineri [418]
Nem tudom menyire vagy benne a hitman-ba de, a zenéket ott is magyar zenekar készíti. De játékiparba nem halotta, még jó magyar játékról, ami akció kategóriába került. Csak a gépigény legyen kisseb. És vajon most a direx9-et vagy direx 10-et használnak? (Bocs, ha a direx-et rosszul írtam. Ésha ez hülye kérdés volt)
djlaczo
djlaczo [22]
ugy néz ki tényleg pofoztak az enginen és valahogy szebbnek tünik a játék.végre büszkék lehetünk a magyarokra egy kicsit :)
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (4 db)