Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Szabadidő

SZINes munkával kecsegtetett a csaló

Csak a hivatalos oldalon jelentkezz munkára!

2008.08.12. 18:26 | szerző: Dino | kategória: Szabadidő

Munkával kecsegtetett, és ezért előleget is kért egy fiatalember azért, hogy fiatalok a Szegedi Ifjúsági Napokon dolgozhassanak. A csaló, bizonyos bennfentes kapcsolatokra hivatkozva, munkaajánlatot tett fiataloknak. Az ajánlat a legnagyobb nyárzáró fesztiválon kínált munkalehetőséget, de a jelentkezőket előre megsarcolta, személyenként 3000 forinttal. A szervezők arra kérik a leendő munkavállalókat, hogy a hivatalos úton, a www.szin.org oldalon jelentkezzenek a SZIN-es munkákra.
A hazai fesztiválpiac legnagyobb múltú rendezvénye idén augusztus 28-31. között várja a látogatókat az Újszegedi Partfürdőn, ahol a Morcheeba, a Mattafix, a Within Temptation, a Backyard Babies, a Kispál, a Tankcsapda, a HS7 , a Barabás Lőrinc Eklektric, és a Kaukázus is fellép többek társaságában. ■

hozzászólások (1)

kopé
kopé 2008.08.13. 14:05
Elegge szarhazi dolog, de jogos, es konnyen megjatszhato volt.
Manapsag rengeteg fiatal akar ilyen-olyan kapcsolatokon keresztul bekerulni dolgozni kulonbozo fesztivalokra, pedig ha az ember eleg gyors (maxegy het alatt be szoktak telni az ilyen helyek), akkor a hivatalos felveteli helyeken is problema nelkul is szerezhet munkat.
A sracok most megszivtak, de megtanultak h legkozelebb nem karnak majd feketezni valamelyik fesztivalon.
ajánlott olvasnivaló