Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Spore - arany!

Elkészült Will Wright új játéka.

2008.08.14. 22:29 | szerző: Retee | kategória: Játék

2005-ben, ergo már három éve jelentették be, hogy Will Wright ráunva a Simsek végtelen hadára, egy új játék fejlesztésébe fogott bele, amely a Spore nevet kapta. A Spore viszont sokáig csak halkan duruzsolt, hogy aztán tavaly egyre több információ és kép jelenjen meg róla, amely annak rendje és módja szerint el is kezdte felkelteni a gamer világ figyelmét. Az evolúciós játék azonban többször is késett, Will ugyanis közölte, addig nem adják ki, amíg úgy nem érzi, hogy ténylegesen sikerült befejeznie munkáját. Úgyhogy vártunk, és nem hiába, hiszen a Lénylabor című demóval már meg is ismerkedhettünk, de hamarosan a végleges verzió is a boltokba kerül. És ez most már biztos, hiszen a program hivatalosan is aranylemezre került, ergo a Maxis befejezte a fejlesztést, a továbbiakban már csak a sokszorosítás vár rá, hogy aztán szeptember 5-én megérkezhessen Európába – természetesen hazánkba is. ■

Spore
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Spore

hozzászólások (5)

padavan
padavan 2008.08.14. 22:48
Én egész a demóig azt hittem, hogy ez egy súlyosan jó cucc. Aztán kiderült, hogy gyerekenek való édibédi játékocska.
Retee
Retee 2008.08.14. 22:50
Azért várjuk ki a végét. Az csak Lénylabor volt, és nem azt mutatta, amire igazából kíváncsiak voltunk.
LordMatteo
LordMatteo 2008.08.14. 22:51
Ne mond már, én tök jól elvagyok vele :D

Viccen kívül, a megvalósítás tényleg 5 éveseknek való, hangok, színvilág, a lények mókázása (amit a demoban levágnak) stb, de amúgy - szerintem - szórakoztató játék, ha épp meguntuk az agyatlan FPS-t.
Playbahnosh
Playbahnosh 2008.08.15. 03:32
Szerintem a játék lehet édibédi és hardcore is egyszerre, mint az Overlord. A videókban és a hírekben szerepel, hogy végül is te döntöd el hogyan játszol vele. Szerintem ha nagyon harcolni akarsz, lesz benne fröcsögő vér és dráma is, persze nem GoW szinten, de állítom, hogy nem 5 éveseknek készült. Jogos, nem 18+-os horror, de ha Will Wright egyszer beindul... Gondoljatok csak Molineux Black&White-jára. Én valami ilyesmire számítok.
ajánlott olvasnivaló