Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Silent Hill: Homecoming szeptemberben

PC-re csak Steamen keresztül jelenik meg.

2008.08.23. 21:12 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A Konami bejelentette a Silent Hill: Homecoming megjelenési idejét és terjesztési módját, PC-re csak a Steamen keresztül lesz elérhető. Észak-Amerikában már szeptemberben letölthető lesz a program, de egyelőre úgy tűnik Európában várni kell kicsit. Akik eddig egy szép dobozos változatról álmodoztak a polcon most letehetnek róla. ■

Silent Hill: Homecoming
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Silent Hill: Homecoming

hozzászólások (12)

Christoph
Christoph 2008.08.25. 13:52
Nekem pont az különbözteti meg a kalózverziót a eredetitől, hogy egy szép színes korongról teszem fel, nem pedig letöltöm... lehet, hogy a lelkemnek nagyon megnyugtató, hogy pénzért töltöm le, de ha eg másik oldlalról ingyen leszedhetem ugyanazt, akkor elgondolkodom. Szóval én ragaszkodom a bolti verzióhoz.
Dark Archon
Dark Archon 2008.08.25. 14:13
Egy vírusírtó, Total Commander vagy akármi más is pénzért letöltős, az csak jó, hogy nem kell kifizetned a CD/DVD, csomagolás, szállítás költségét. Játékoknál meg én röhejesnek tartom amúgy is, hogy egy műanyag korongot kelljen dugdosni a meghajtóba, hogy játszani tudjak. Ez alól perpill csak egy kivételt tudok, az Unreal Tournament szériát. Sz'al letölteni gyorsabb, kényelmesebb, olcsóbb (jó esetben) és racionálisan ugyanott vagy. Normál esetben persze a vásárlóra kéne bízni, hogy letölti-e avagy szeretné tapogatni/szagolgatni is.

Ugyanazt meg ingyen hiába töltöd le, legalábbis multis játékoknál. De single játékoknál sem biztos, hogy ugyanazt kapod, mint a boltban.
cygary
cygary 2008.08.25. 14:24
Igaz, és azt is hozzá kell tenni hogy nem véletlen van így. A fejlesztőknek is olcsóbb, hiszen csupán fel kell tenni a Steamre. Egyébként meg a Steam még biztonságosabb mint akármelyik internetes vásárlós dolog. Utól lehet érni, évek óta létezik, és megbízható. Egyébként meg engem sem zavar túlzottan, nem izgat hogy kitegyek egy DVD tokot rajta egy papír képpel. Gyűjtői kiadás más persze.
Christoph
Christoph 2008.08.25. 14:24
Sose fizetnék egy Total Commanderért (van aki igen? :) ), vírusírtóból meg van ingyenes. Meg egy játék más, ott a látvány fontosabb, mint egy programnál. És szerintem ezzel nem vagyok egyedül, sokan szeretik kézhez kapni a dolgot. Akkor lenne ennek szerintem értelme, ha tényleg jóval olcsóbb lenne. Mondjuk 5 ezer körül lenne az ára. Mert azt veszem észre, hogy nem sokkal olcsóbb így, mint a dobozos verzió.
Hofi
Hofi 2008.08.25. 15:16
Monjuk ebben igazad van. Igénytelen az egész játék kiadás, amióta a DVD tok lett a menő. Beleba**nak egy tokba mondjuk 4CD-t. 1-et lemezkinyomóra és 3-at papírtokba. Sajnálom, hogy a régi papírdoboz eltűnt. Nézd csak meg a régi Imperium Galactica 2 dobozát. Vastag leírás + vastag 4CD-s CD tok + nagyon szép doboz. A polcom ékköve. Manapság hol látsz ilyet? Esetleg a fémtok. De az se ugyanaz. Majdnem ugyanolyan mint a DVD tok. Azért a Bioshock-ot bejátszom fémtokban. Nagyon olcsón láttam. Annyiért vétek kihagyni.
ajánlott olvasnivaló