Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ironclads: American Civil War demo

Orosz fejlesztésű haditengerészeti taktikai játék a láthatáron.

2008.08.28. 10:40 | szerző: Lacko | kategória: Játék

Tőlünk is letölthető az orosz Totem Games játéka: az Ironclads: American Civil War első demója. A játékban - ahogy a címéből is kiderül - polgárháborús gőzösöket irányíthatunk és harcolhatunk velük ebben a kis taktikai játékban. Egyelőre csak két küldetést játszhatunk végig, melyekben vagy az USA vagy a CSA tengeri egységeinek parancsolhatunk.
Ritka a jó tengerészeti taktikai játék, ezért mi ki is próbáltuk. A grafika - ahogy a screenekből is látszik - nem lenyűgöző, de elviselhető. Viszont érdekes megoldás a körökre osztott irányítás: tehát amíg mi odamanővereyünk az ellenség mellé és megsorozzuk, addig ők passzívan figyelik a támadásunkat. Majd az ő körükben, mi vagyunk passzív szemlélői az eseményeknek. Ez önmagában nem lenne baj, hiszen nagyon érdekes és hangulatos olyan taktikát alkalmazni, ami ezzel a megoldással is győzelemre segít. De realisztikusnak semmi esetre sem mondható.
Ez azért is fontos, mert a fejlesztők nagy hangsúlyt fektettek a történelmi és a fizikai hűségre. Tehát valóban létezett hajókat rekonstruáltak 3D-ben és a sebesség, a hajó formája és egyéb fizikai hatások befolyásolják a manőverezést. Csak pont a taktikából maradt ki az élethűség...
A demó egy idő után kidobott a desktopra, ami lehet, hogy időkorlát miatt volt, de az is lehet, hogy még bugos a játék, ami érthető is volna, hiszen még a fejlesztés közepén vannak.

előző
következő
Ironclads: American Civil War demo
Ironclads: American Civil War demoIronclads: American Civil War demoIronclads: American Civil War demoIronclads: American Civil War demoIronclads: American Civil War demoIronclads: American Civil War demoIronclads: American Civil War demoIronclads: American Civil War demo

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló