Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlestations: Pacific fókuszteszt indul

Téged is várnak az Eidos Hungary-nél.

2008.09.17. 10:37 | szerző: Dino | kategória: Játék

Az Eidos Hungary gőzerővel dolgozik a Battlestation: Midway folytatásán, a Battlestation: Pacificen. A fejlesztés jelen szakaszában a játékosok segítségére van szükségük, ezért fókusztesztre invitálják olvasóinkat irodájukba, ahol a jelentkezők kipróbálhatják az új játékot, és véleményüket közvetlenül a fejlesztőknek mondhatják el róla. Lássuk a részleteket!
A teszt időpontja szeptember 20, 21, 27 és 28., helyszíne a cég budapesti irodája, a Váci úton (az Árpád hídtól pár percnyire). A tesztnek nem a bugok keresése a célja, hanem hogy a fejlesztők képet alkothassanak arról, hogy egy-egy játékos mit gondol egy béta állapot előtt álló játékról, hiszen ebben a fázisban a javaslatokat még be tudják építeni a programba.
Ha úgy gondolod, szívesen részt vennél a fókusztesztben, és ráérsz a fenti időpontok valamelyikén (hétvégi napokról van szó, a teszt pedig nagyjából az egész napot igénybe veszi), nincs más dolgod, mint jelentkezni az Eidos Hungary regisztrációs oldalán. Kizáró ok nincsen, tehát bátran jelentkezhetnek olyanok is, akik nem ismerik a Midway-t, vagy nem múltak el 18 évesek - egyetlen korlát a helyszín befogadóképessége lehet.
A fejlesztők a tesztért cserébe exkluzív ajándékokat adnak a résztvevőknek, valamint nevüket a játék creditlistájában is feltüntetik. Emellett természetesen étel-ital is a rendelkezésükre áll a tesztelés folyamán.
Kattints ide, ha jelentkezni szeretnél a fókusztesztre!

Battlestations: Pacific
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Battlestations: Pacific

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló