Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Csúszik a Mirror's Edge

A konzolos verziók novemberben, a PC-s csak később érkezik.

2008.09.18. 17:52 | szerző: Retee | kategória: Játék

Háztetőkön szép az élet, zengi az elégedett, és nagyon privát futár, egész addig míg el nem rabolják testvérét, s ekkor már nem is olyan gyönyörűek a felhőkarcolók legmagasabb pontjai. A Digital Illusions nagy reménysége, a Mirror's Edge története valahol itt kezdődik, hiszen nevezett futárunk kénytelen-kelletlen maga jár utána a történéseknek, és küzd meg a rosszfiúkkal - továbbra is a házak tetején. A fejlesztők bár a grafikára is odafigyelnek, terveik szerint elsősorban mégis magát a játékmenetet kívánják megújítani: elviekben például bárhova mehetünk, a szokásos megakadunk a levegőben, vagy nem tudunk fellépni egy kőre akadályok eltűnnek, így aztán bárhová elmászkálhatunk. Főhősünk amúgy egy kimondottan akrobatikus stílusú emberke, amelyet a harcban is jól tud felhasználni, de persze fegyvereket is szerezhet magának - fájdalom a nehezebb darabok után nem lesz képes szokásos ugrási mutatványaira, így aztán nem árt dönteni, hogy mely stíust favorizáljuk a küzdelemben. Egyrelő ezen még gondolkozhatunk, hiszen a kiadó bejelentése szerint a Playstation 3-as és az Xbox 360-as darabbal ellentétben, amelyek novemberben érkeznek, a PC-s verzió kiadása a télre halasztódik. ■

Mirror's Edge
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mirror's Edge

hozzászólások (4)

Creativ3Form
Creativ3Form 2008.09.18. 19:11
:-((:-((:-((:-((:-((:,-(:,-(:,-(:,-(:,-(:-((:-((:-((:-((:-((:,-(:,-(:,-(:,-(
EvolutioN
EvolutioN 2008.09.18. 21:36
Hm ez nem valami örvendetes hír :-(. Azonban annyi játék fog megjelenni októberben, novemberben ami érdekel, h ez már nehezen fért volna bele a költségvetésbe :P Így legalább nem lesz gond megvenni a megjelenésekor.
Szabip
Szabip 2008.09.19. 08:20
Nem tudom mit kell kétségbeesni, más oldalakon is azt látom, hogy sírnak a játékosok, kérdem miért?

Annyi kiváló játék jelenik meg november és december folyamán, hogy nem léteziok, hogy ne tudná elfoglani magát bárki is, ez idő alatt. Ha januárban vagy februárban jelenik meg legalább, nagyobb figyelem irányúlhat rá és így sikeresebb lehet.

Azt meg külön birom, hogy olyanok sírnak akik úgy is letöltik, nem erre a fórumra gondolok (GS, PCG)...
balays82
balays82 2008.09.19. 09:28
Egyetértek. Nem olyan nagy baj az, ha a jövő év elejére is marad valami, nem úgy, mint idén, amikor a tavasz közepéig szinte alig jött ki értelmes játék PC-re (most olvastam, hogy a PoP is idén jelenik meg, már kezdett sok lenni a jóból). Ráadásul így a pénztárca is kímélve lesz egy kicsit (ha lehet ilyet mondni az év utolsó hónapjaiban), arról nem is beszélve, hogy mire megjelenik, addigra a konzolos tapasztalatokból kiindulva lehet eldönteni, hogy érdemes-e megvenni.
ajánlott olvasnivaló