25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

DVD

Ismét jön a DVD fesztivál

Októberben bő két hétig akciós áron kapható több klasszikus is.

Írta: Retee 2 hozzászólás

Idén negyedik alkalommal rendezi meg a Fórum Home Entertainment (FHE) a DVD Fesztivált, ezúttal együttesen a Select Videoval. Október 10-26. között közel 100 FHE DVD kerül rendkívüli akciókkal a boltok polcaira. Közel 100 sikerfilmhez juthatunk hozzá soha nem látott akciós árakon, köztük olyan népszerű filmekhez, mint a Legenda vagyok, a Beowulf, A nap könnyei, a Trója, a Ház a tónál, az Egy gésa emlékiratai és még számtalan további meglepetés. A három éve indított kezdeményezés minden évben nagy sikernek örvend, az FHE ezért is tartja fontosnak a folytatást. A fesztivál célja, hogy mindenki számára elérhetővé váljon maga a DVD vásárlás és a jobbnál-jobb filmek széles választéka kedvező áron, legálisan és nem utolsósorban kiváló minőségben. A fesztivál kínálatában a nagy hollywoodi mozifilmek kedvelői, a klasszikus filmek gyűjtői vagy éppen a népszerű mesefilmek, az őrült akciók, fergeteges vígjátékok és romantikus filmek szerelmesei idén is mind megtalálják a kedvükre való alkotást, egy-egy régóta keresett hiányzó darabot. Az akcióban szereplő DVD-k a legnagyobb áruházak, üzletek (Interspar, Tesco, Media Markt, Saturn, Cora, Auchan, Electroworld, Metro, Euronics) polcain, illetve az Alexandra, Hungaroton, Net Piac, DVD Futár, Bookline és az Xpress internetes oldalain érhetők el.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Pyrogate
Pyrogate [21783]
tavaly is jó próbálkozás volt, vettem is pár DVD-t, csak azt sajnálom, hogy a "nem éppen hollywoodi" filmeket nem adják ki.

Múltkor láttam a Football Factoryt a 600Ft-os leértékelt filmek között. Ez már siker volt:)

Azért remélem, hogy a "slágerek" mellett lesznek újdonságok is, mert annak sok értelme nincs, hogy kiadják ugyanazt:) (meg nem is igazán tehetik a forgalmazó kiváltságai miatt). Szóval, névsor nem lesz?:)
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (2 db)