Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Kotor MMO - képek

Darth Vader sohasem szerelt traktort, és mi sem fogunk - képek, részletek.

2008.10.21. 23:22 | szerző: Retee | kategória: Játék

Ahogy az várható volt készül a Kotor MMO, azaz a BioWare első, illetve a LucasArts második online szerepjátéka, amely a már jól ismert Star Wars: Knights of the Old Republic világba kalauzolja el a játékosokat.
23:24 - Történet központú játékról van szó, amelyben a karakterek egyedisége igen fontos elem lesz. Mind kinézetben, mind képességekben, mind a harci-stílusban.
23:32 - Két frakció közül választhatunk: Galaktikus Köztársaság, és a Sith Birodalom.
23:34 - A játékosok négy út közül választhatnak: jó, gonosz, pragmatikus, kiszámíthatatlan.
23:36 - Az elsődleges kasztok több speciális alkaszttal is rendelkezni fognak. Mondhatni a sith/jedi részt keverhetjük az egyéb klasszikus SW figurák stílusával.
23:40 - A fejlesztők azt szeretnék, ha minél szélesebb réteget érne el játékuk, így nem terveznek brutális gépigényt.
23:45 - "Egyelőre csak a PC-s verzióról van szó, egyelőre..."
23:50 - Összeállíthatjuk saját egységünket, hiszen társakat is kapunk az "útra", akik azonban nem szolga módon követnek minket. Akár el is árulhatnak, ha úgy tartják jónak. A történet több ezer évvel Darth Vader előtt játszódik, mikor a régi köztársaság és a Sith birodalom a legvéresebb háborúját vívja egymással.
0:10 - Te is el tudod árulni a társaidat, de akár "udvarolhatsz" is.
0:13 - Alapvetően adottak a célok, ha a Sith Birodalomban születsz, akkor Sith Lord válhat belőled, ha a Galaktikus Köztársaságban, akkor meg Jedi. Azonban a játék engedélyezi a pálfordulást is, elárulhatod a sötét és a világos oldalt is. Kérdés hogy megéri-e.
0:20 - A fejlesztők egyelőre még nem beszélték át, hogy az űrben is bókálaszhatunk-e.
0:22 - Valószínűleg lesz fejvadász kaszt is.
0:34 - A Sith és a Jedi kaszt abszolút eltér egymástól, "két külön játék". A karakterek tudják egymást segíteni a küldetésekben.
0:37 - Valószínűleg a Kotor 1-2-höz hasonlóan utazhatunk egyik bolygóról a másikra.
0:44 - Úgy néz ki, hogy a KOTOR minijátéka a Pazzak most sem marad ki.
0:47 - A BioWare szerint a sztori mélyebb lesz, mint bármelyik eddigi játékuké. Hozzátették, hogy bár ez egy MMO, úgy alakítják ki, hogy - kis túlzássa - aki Kotor 3-at akar, az játszhat kb egyedül is - a küldetések száma meg fogja győzni. Persze ők azért azt szeretnék, ha barátkoznánk.
0:53 - Lesznek ismerős helyszínek: a Korriban legalábbis biztosan.
1:05 - A karakter megalkotásánál csúszkák segítségével rakhatjuk össze hősünk külsejét.
1:09 - A harcrendszerről egyelőre nem sokat árultak el. A fénykard természetesen alap, de az egyik fejlesztő szerint ha látványos vívásra vágyunk, akkor ne MMO-t válasszunk, hanem valami konzolos akciójátékot.
1:32 - Szóval akkor ismerős bolygók. Sithek uralta világok: Coruscant, Tython, Korriban. Jedik uralta világok: Alderran, Utapau, Agamar, Dathomir, Manaan.
1:27 - Hogy pontosak legyünk: a játék 300 évvel a Kotor II után játszódik. A Sith birodalmat két pártütő jedi alapította meg, s hamarosan rengeteg harcost csábítottak át a világos oldalról.
1:30 - Jellemünk tetteinktől függ, s persze ezúttal nehezebb dolgunk lesz ennek megváltoztatására. Ha például megöljük egy társunkat, akkor itt nem lesz újratöltési lehetőség, viselnünk kell a követkeményeket.
1:36 - Az előző Kotor epizódoktól eltérően a harc nem kör alapú lesz, aminél megnyomhatjuk a szünet gombot. Egy MMO-nál ez ugyebár elég furcsa lenne. A fejlesztők továbbra is hangsúlyozzák, hogy a sztori áll majd a középpontban, s ezt különféle ötletekkel próbálják majd szinesíteni, valósághűvé varázsolni. Ahogy fogalmaztak: "itt te magad vagy a történet".
1:46 - A fejlesztők a legtöbbet a küldetéseken dolgoznak, hogy azoknak mindig legyen értelme, és mindig legyen bennük kihívás. Nem szeretnének baromságokat, vagy komolytalan dolgokat kitalálni. Mint mondták: "Nem fog valaki leszólítani az utcán, hogy keresd meg a macskáját, nyugi", hisz: "Darth Vadert sohasem kérte volna arra egy farmer, hogy keressen meg neki egy alkatrészt, amivel aztán megszerelheti a traktorját" Hát ez mondjuk tény.
1:51 - A lényeg, hogy sithként sithet, jediként jedit kell játszanod, s küldetéseid is ehhez fognak kapcsolódni. Az egyik fejlesztő elmondta, hogy "sithként tisztában kell lenned azzal, hogy bármikor megölhetnek. Ugyanakkor ha valaki Darth Vadert sértegette volna, akkor ő is meghal, így neked sem muszáj bármit eltűrnöd - ha akarsz, ölhetsz".
2:00 - A beszélgetések a Kotor első két részénél is filmszerűbbek lesznek.
2:02 - Vége. Aludjunk. ■

előző
következő
Kotor MMO - képek
Kotor MMO - képekKotor MMO - képekKotor MMO - képekKotor MMO - képekKotor MMO - képekKotor MMO - képekKotor MMO - képekKotor MMO - képekKotor MMO - képekKotor MMO - képek
Star Wars: The Old Republic
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Star Wars: The Old Republic

hozzászólások (8)

PrOHax
PrOHax 2008.10.22. 09:44
Tuti, hogy lesz havidíj, 3k körül szokásosan. Az alapjáték biztos lesz minimum 10k, de az is lehet, hogy 12k. A grafikával kapcsolatban nincsenek nagy elvárásaim, wow- ban már hozzászoktam a nem éppen Mass Effect szintű látványhoz, szóval nekem bőven elég a régi módi, a wow-ot sem a grafikájáért vették meg az emberek, ezt sem azért fogják.
Sir Spike
Sir Spike 2008.10.22. 10:20
"úgy alakítják ki, hogy - kis túlzássa - aki Kotor 3-at akar, az játszhat kb egyedül is"
Hah! Ez megnyugtató.Mivel elviekben 300 évvel játszódik az KOTOR után biztos részletes infókat kapunk Revanról pl egy twi'lek táncosnőtől,mi?
És nem tervezik a KOTOR3-at.Elmehetnek a pi*%"!ba. :,-(
Arthur Dent
Arthur Dent 2008.10.22. 20:00
A tököm tele van az MMO-kkal, erre még képesek ezt is elbaszni. Barátkozzunk? No comment. Persze vannak minden ilyenben dél-koreai buzik akik szívesen barátkoznának. Meg "Find Russian brides NOW" karakterek, de ez még nem szinonimája a barátkozásnak. Én a magam részéről online is nagyon jól szórakoztam, a lucasartsosok meg ismerkedjenek meg közelebbről a kedves mamájuk belső nemiszervével.
gonosz
gonosz 2008.10.22. 20:05
Én speciel mind a star wars univerzumot,mind az mmokat szeretem (ezért szerettem az SWG-t is),a Bioware játékokat meg pláne,de ettől 1 kicsit tartok...bár egyenlőre csak a grafika miatt,mert azok a b@szott vastag fénykardok egyszerűen ocsmányak például...remélem nem olyan apróság miatt buknak meg mint a grafika (bár szememben a legújjabb SW "film" is amiatt volt nézhetetlen).
TcG|Rommel|Hun
TcG|Rommel|Hun 2008.10.22. 20:08
És ezzel tönkretették a SW univerzum egyetlen filmen kívüli jó történetét. MMO mi baszod? "Bejött a wow skacok, tojjunk má' valami hasonlót!"

Lucasarts, beszoptad. Az előző két részt megvettem, erre nem adok ki egy kanyi petákot sem.
ajánlott olvasnivaló