Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Need for Speed: Undercover - menekülj

Új videó az NFS-ről; bemutatkozik a rendőrség is.

2008.10.30. 19:48 | szerző: Retee | kategória: Játék

Közeleg a Need for Speed széria legifjabb tagjának, az Undercovernek a megjelente, amelyben a fejlesztők a kezdetekhez való visszatérést ígérik - persze majd meglátjuk, hogy mi jön ki belőle. Ami viszont biztos, hogy visszatérnek a zsaruk, akik még mindig nem szívlelik, ha őrült módjára száguldozunk az autópályákon, ha pedig megtesszük, akkor felköthetjük a gatyát, hiszen a követésen és lökdösésen kívül az útzárral is bepróbálkoznak. Erről szól a most megjelent új videó is: egy kis sebesség és grafikai bemutató, aztán megérkeznek a rendőrök. Lássuk: ■

Need for Speed: Undercover
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Need for Speed: Undercover

hozzászólások (32)

T-Jay
T-Jay 2008.11.08. 11:07
Nos a pc-s autós játékokról az a véleményem, h java szar. Vannak jók, de nem azok az igaziak. Akinek már volt szerencséje az életben játszania a Gran Turismo vlmeik részével PSen, annak tudnia kell, h AZ AZ AUTÓS GAME! Realisztikus, mindössze törés nincs benne, ami picit hiányolom, de ettől eltekintve minden van, ami kell. Igaz, nincsenek optikai csicsázások, de egyébb tuningok vannak, amik a lényegesek sztem, egyszerűen hibátlan. A NFS fényévekre van tőle... És sztem a GRID. Ezek arcade-os sz@rok. Mind az összes. Szal ha autós gamet akarnak a pc-sek(többek közt én is), akkor Gran Turismo 5-öt kiadni PCre is, én tuti megvenném!:-)
goodboy007
goodboy007 2008.11.08. 11:32
"Nos a pc-s autós játékokról az a véleményem, h java szar."

Akkor mondj még 3 konzolos címet a GT-n kívül, ami alapjaiban rengette meg a játékműfajt!
T-Jay
T-Jay 2008.11.08. 12:07
Mivel többel nem játszottam, ezért nem tudok róluk nyilatkozni. Viszont te meg mondj egy pc gamet, ami leveri a GT-t.:-)
goodboy007
goodboy007 2008.11.08. 12:27
Nem érted. Én egy szóval nem mondtam, hogy a GT szar, sőt! Egyszer játszottam vele PS2-n és nagyon tetszett, de te azt állítottad, hogy a PC-s autósjátékok javarésze szar, pedig a GT kivételével PS-en is ugyanazok a címek jelennek meg vagyis ennyi erővel a PS-es autós címek javarésze is szar.

Amúgy: GTR2, GT Legends, Test Drive Unlimited, Race Driver GRiD
T-Jay
T-Jay 2008.11.08. 14:40
Jó, értelek.:-) Bár a TDU az elmondások szerint jó kis game.
Nah a lényeg az, h a NFS-től és az EA-től nem várok nagy durranást.
ajánlott olvasnivaló