Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Aranyon a Left 4 Dead

Elkészült a Valve túlélő-horrorja.

2008.11.14. 13:47 | szerző: Retee | kategória: Játék

Pár napja jelent meg a Steamen a Left 4 Dead demója, amelyben egy világot ért csapás után négy túlélőnek kell eljutnia A-ból B-pontba. Persze ez nem olyan egyszerű, mint leírva, hisz utunkat holtak akadályozzák: zombi-hordák törnek elő a semmiből, vagy törik ránk az ajtót, így csak normális csapatjáték esetén élheti túl a négy szereplő a megpróbáltatásokat. Az AI azonban ott keseríti meg életüket, ahol csak tudja, hiszen "rendezői" funkciója révén mindig onnan és ott indít támadást, ahol a legkevésbé várnánk, így gyakorlatilag egy pályát többször is újra lehet játszani, mert mindig máshol történik meg a baj. A demo amúgy még hétfőig bárki számára kipróbálható, ehhez mindössze a Steam My Games mappájában kell elindítani a letöltést, aztán lehet menni túlélni – aki szereti a Holtak hajnala/28 nappal később stílust, az mindenképpen tegyen egy próbát. Ezzel szinkronban a Valve bejelentette, hogy elkészültek a játék fejlesztésével, így az aranylemezre került: ez pedig azt jelenti, hogy még ebben a hónapban megérkezik a kicsike a boltokba (a dobozos verzió 21-én kopogtat). ■

Left 4 Dead
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Left 4 Dead

hozzászólások (11)

cygary
cygary 2008.11.14. 20:26
Nem csak multi, single+multi+coop ezt sokan elfelejtik :-D Tehát van egy TDM mód,+ még egy rendes sztori mód amit négyen végigjátszhattok és legalább 3-4 órán át tuti kitart. Ami azért nem rossz. Experten meg kétszeres szorzó körülbelül :-D Azt még nem vettük hozzá, hogy demóval is mennyire eljátszol, egy teljes kampányt végigvinni meg sokszor olyan jobb és változatosabb az AI Director miatt! :love:
12 ezer icipicit sok érte. Mirror's Edge, Dead Space, ezekért sok. Ezért megéri :love:
lacie30
lacie30 2009.02.04. 20:23
Van Left 4 Dead Magyar Szinkron! Kell valakinek? Csak a leggyakrabban elhangzó szövegek vannak magyarra cserélve. Vulgáris! Káromkodások, szidások, anyázások. Ha valakinek kell, írjon a bacsobmw@freemail.hu-ra üzenetet. Teljesen Free!
Revan666
Revan666 2009.06.03. 04:12
Szia Laci nekem kéne
itt a Email cimem :darthhalo@citromail.hu
vagy a Xfire cimem: starkerik
és a Steam:hsbobafett
PLZ..........Kéne:-((:-((:-((:-((:-((:-((:,-(:,-(:sick::-/:-((
lacie30
lacie30 2009.07.08. 11:43
Van Left 4 Dead Magyar Szinkron! Kell valakinek? Csak a leggyakrabban elhangzó szövegek vannak magyarra cserélve. Vulgáris! Káromkodások, szidások, anyázások. Ha valakinek kell, írjon a bacsobmw@freemail.hu-ra üzenetet. Teljesen Free! Itt ne üzenjetek csak az e-mail címemre!
cygary
cygary 2009.07.08. 11:44
Őőm :-D Barkács szinkron? Félig magyar féling angol játék? Szerintem nem véletlen nem ír senki :-D
ajánlott olvasnivaló