Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Dome

Dome7 - prológus, az év legjei

Witcher bővített kiadás, az év... - és még sok más.

2008.12.07. 18:32 | szerző: Retee | kategória: Dome

Szóval akkor kezdjünk bele. Köszöntük mindenkit új rovatunkban, amely terveink szerint mától kezdve gyakorta visszatérő vendég lesz híreink között. Heti kétszer, néha csak egyszer, néha esetleg többször, majd meglátjuk, ahogy Ti is. És hogy miről is fog szólni a „Dome7”? Nos, mindenről, ami a hagyományos hírek közé nem férne be, és mindezt kissé kötetlenebb hangnemben, mint szoktuk. Lesznek itt shop információk, amely fontos, akár szubjektív információkkal láthatják el az érdeklődőket: mi csúszik, mi jön mégis, milyen az adott játék gyűjtői változata, milyen érdekességeket rejthet a doboz, és a többi. Aztán persze lesz szó magáról a Dome-ról is - mi történik nálunk, min gondolkozunk éppen, mi a véleményünk erről, vagy arról, és így tovább, majd meglátjátok. A hét elejei verzióban picit előre tekintünk, hogy mi várható a következő pár naptól, jön-e szerdán a Crysis 2 demója, vagy sem, míg a hétvégi darab az elmúlt napok legfontosabb híreit foglalja össze. Persze igyekszünk mindig egy kis szórakoztató tartalmat is belecsempészni a Dome7-be, reméljük sikerrel. Na akkor most már legyünk konkrétak.
Első shop információnk a The Witcher bővített kiadásáról szól, amely megérkezett, és hétfőtől már meg is vásárolható tőlünk, mondjuk a karácsonyfa alá. Jó hír, hogy egy erősen dizájnos darabról van szó, tessék csak megnézni a mellékelt képet, igen ízlésesen rakták össze a kicsikét a CD Projektnél. Sőt, még a mi díjunk is rákerült a dobozra, hisz tavaly „Az év RPG”-jének választottátok a lelkes szörnyvadászt a szokásos szavazásunkon. A Witcher után pedig beszélhetnénk a Prince of Persia-ról is, amely december 12-én jelenik meg – reméljük, hazánkba is beérkezik addigra, van rá némi remény.
Végezetül tekintsünk az év végére, ami általában a telet és havat jelenti... a globális felmelegedés korában hó inkább majd nyáron várható, de ettől függetlenül csak lejár lassan a 2008-as esztendő, így ilyenkor illik picit visszatekinteni az előző hónapokra. Tettük, és úgy gondoltuk, hogy sok olyan fórumozónk, olvasónk van, aki aktívan szerepet vállalt és vállal a lap közösségének építésében, így felmerült bennünk, hogy talán meg is lehetne ezt nekik köszönni. Így aztán komolyan fontolgatjuk az Év bloggere és az Év fórumozója díjat, már amennyiben Nektek is tetszik az ötlet. A blogról Ti szavazhatnátok, különösebben nem kell ezt magyarázni, míg a fórumozóról mi döntenénk – figyelembe véve, hogy kik azok, akik rengeteget segítettek a különböző topikokba betévedt gondterhelt olvasóknak.
Na de kezd túl sok karakter lenni belőle, szóval lassan be is fejezném, ennyit mára a bitek és byte-ok uralta világról. De nem, végezetül még egy kis kettes számrendszer. Búcsúzásképp lessük meg, hogy mi történik, ha véletlenül összetalálkozik egy 1 bites, kaja/anyád fogalomkörben mozgó, és egy harsány kilobyte-os lény egymással. Szép volt. ■

előző
következő
Dome7 - prológus, az év legjei
Dome7 - prológus, az év legjeiDome7 - prológus, az év legjei

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló