Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ingyenes lesz a Tabula Rasa

Január 10-től a megszűnéséig ingyen játszható az MMO játék.

2008.12.21. 15:44 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A sikertelenség után most január 10-től ingyenessé válik Richard Garriott online akció-RPG-je a Tabula Rasa egészen a megszűnéséig. A szervereket február 28-án állítják majd le, akkor szűnik meg ez a kezdetben igen ígéretesnek tűnő sci-fi játék. Hozzáadták az összes frissen elkészült tartalmat is, de új dolgok már nem várhatóak a bezárásig. ■

Tabula Rasa
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tabula Rasa

hozzászólások (6)

vanhelzing
vanhelzing 2008.12.21. 21:31
Nekem nagyon tetszett a játék alap ötlete, meg minden kár hogy csak most lesz ingyenes végülis kb két hónapra, munszunak igaza van ha kipróbálod és megtetszik akkor b*sztad.
munszu
munszu 2008.12.21. 22:09
Én nagyon sajnálom, hogy megszünik,mert most hogy így ingyenessé tették,és mondjuk tennének bele egy item shopot,mint más ingyenesbe.
Sokan mennének játszani,és egy kiemelkedő alkotás lenne f2p mmorpg-k között.
Én akkor biztos játszanék vele,de így inkább nem probálom ki,fökép hogy regisztrációnál állítólag a bank kártya számod is meg kell adni,pedig ingyenes.(Nekem ojan, még nincs..)
PrOHax
PrOHax 2008.12.22. 12:19
Nem tudom pontosan, lehet, hogy rosszul emléxem de asszem wow-nál is regisztrációnál elég volt megadni egy kitalált bankkártya számot. Amikor meg ugye fizetsz akkor meg átírod eredetire amiről kiperkálod a pénzt vagy GC-t vettél.
cygary
cygary 2008.12.22. 13:25
Egyáltalán nem érné még ha ingyenes maradna. Az ingyenes játékokba kevesebb pénzt ölnek, ez pedig egy kidolgozott játék volt. Így veszteséget termelt. Ezt pedig egy item mallal nem lehet behozni, ott is kb 20% ha egy két dolgot vesz, + sok játékos fenntartása is pénzbe kerül. Nem, semmiképp se érte volna meg.
munszu
munszu 2008.12.23. 11:10
Ezt megcáfolnám,mert például az Archlord is egy fizetős mmorpg volt,és miután ingyenes lett,sokkal sikeresebb lett,tettek bele item mall-t, és most az ingyenes mmorpg-k közöt, mondhatjuk hogy az egyik leg sikeresebb,és elég sűrün kap kiegészitést is.Vagy itt van a most megjelent Runes of Magic,amivel rengeteg ember játszik,van benne item mall, és ojan cuccokat árulnak abban is ami nem fogja befojásolni,mások hátrányára a játék menetét,mégis sokan fognak vásárolni egyéb dolgokat,és lessznek annak is elég sűrün kiegészítői!
Szerintem ha ezt tennék, még több játékos menne Tabula Rassa-zni,nézzük csak az Archlord példáját.
Remélem azért a készitők ezt észre veszik,és Archlord példáját fogják követni,és egy kiemelkedő f2p mmorpg-t kapunk!
Akkor tuti játszanék vele,de így nem.. :(
ajánlott olvasnivaló