Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Dome

Dome7 - az év bloggere

Mass Effect és Age of Conan akció; megvan az év bloggere.

2009.01.11. 20:30 | szerző: Retee | kategória: Dome

Eljött hát ennek a hétnek is a vége, mikor is ideje lenne hírt adnunk arról, hogy ki nyerte az első alkalommal kiírt, Az év bloggere versenyünket. Először azonban beszéljünk a shopról, ahol a legutóbbi erőteljes Electronic Arts akcióra a CD Projekt is válaszolt, így több terméküket is elérte az áresés kellemes állapota.
Kezdjük a sort egy MMO játékkal, méghozzá az Age of Conan - Hyborian Adventures-szel, melynek ára 12 ezer forintról zuhant le - majd' 6 ezerrel -, így most 5995 Ft-ért vásárolható meg, míg a gamecard ára is a felére csökkent, és 3995-ért vihető el. Aki viszont hagyományos szerepjátékra vágyik, annak itt a Mass Effect - a galaxist fenyegető összeesküvést sem kímélték az akciók, úgyhogy az alap 7990 után 30%-kal csökkenve 5593 Ft-ra mérséklődött le a magyar feliratos RPG ára. S végül, de nem utolsó sorban, ejtsünk szót a Race Driver: GRID-ről is - a kiváló, magyar felirattal rendelkező szimulátor szintén 7990 Ft-ról indult, ma viszont mindössze 3995 Ft-ba kerül.
Érdemes amúgy még ezen kívül is szétnézni a shopban, hiszen további CD Projekt termékeken is megmutatkozik az árzuhanás.
Figyelem: az akciós ár február 9-ig, illetve a saját- és forgalmazói készlet erejéig érvényes!
No de ennyit az akciókról mára, és most már tényleg térjünk át a sokak által várt végeredmény kihirdetésére. Szóljanak tehát a kürtök, éééés:

    • Nem történt meglepetés, azaz Jokerünk hozta a formáját, s mi elsőként gratulálunk Germinátornak, aki rendkívül magabiztosan, hatalmas előnnyel nyerte a 2008-as év legjobb Dome-os blogjának járó díjat. Nyereménye egy Logitech ClearChat Pro USB headset, illetve egy Legjobb Választás bögre és toll. Még egyszer gratulálunk neki, s persze sok sikert az idei évhez is!
    • A második helyre McCl@ne érkezett be - az ő ajándéka egy Rush for Berlin játékszoftver, egy Silent Hill DVD és egy Legjobb Választás széldzseki.
    • De ne feledkezzünk meg a harmadik helyezettől, Barthezzről sem, akinek ugyan energiaitalt nem tudtunk szerezni, de azért a gyors szívverésről gondoskodhat a Salánki Chardonnay 2004 fehérbor is, amelynek különlegességét a Logitech logó adja. A bort pedig egy Legjobb Választás hátizsákban, egy pólóba csomagolva kapja.

    Végezetül pedig szóljon a győztesek, s persze minden blogozónk tiszteletére az alábbi gyönyörű dal... ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló