Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Age of Conan szerverösszevonások

49 szerverből csak 18 marad meg.

2009.01.12. 20:19 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A Funcom komoly szerverösszevonásokat hajt végre az Age of Conan: Hyborian Adventuresben, az eddigi 49 szervert 18-ra csökkenti. A legdrasztikusabb Észak-Amerikában a helyzet, ahol 24-ről 6-ra csökken a világok száma, de Európában is a 13 angol nyelvű szerver négyre csökken. Az indok a játékosok számának drasztikus csökkenése és az élvezhetőség érdekében kevesebb helyre kell összevonni a megmaradt embereket. ■

Age of Conan - Hyborian Adventures
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Age of Conan - Hyborian Adventures

hozzászólások (5)

daemoonhunter
daemoonhunter 2009.01.12. 20:33
"Sok jó ember kis helyen is elfér":-)
Nicolas19
Nicolas19 2009.01.12. 21:50
Úgy látszik, ez az MMO nem jött be. Pedig mekkora volt a hype körülötte!
Szekuj
Szekuj 2009.01.12. 23:00
Úgy néz ki a WoW egyelőre verhetetlen.
vadmaccs
vadmaccs 2009.01.12. 23:09
Amennyire emlékszem, borzaszó unalmas volt a játék az elejéről kezdve. Pedig az ötletek, amiket a fejlesztők hoztak, nem voltak rosszak. Csak valahogy a megvalósítás lett enyhén szóva sikertelen. Ahogy Medveczky Ilonka mondaná "engem nem győzött meg". Valahogy nem jött át az, ami a WoW-ban és még ez EQ-ban is megfogott annak idején. Régi szép idők. Azt hiszem lassan el kéne kezdeni újra Wow-ozni...;-)
Phoenix
Phoenix 2009.01.13. 01:57
Nekem az Age of Conanból mindössze egy kis open-beta tesztelési lehetőség jutott. Ami annyiból állt, hogy letöltöttem azt az irdatlan adatmennyiséget, plusz peccsek tömkelege rögtön, nem is tudom már, hogy hány napot vett igénybe a művelet, utána rendkívül sok várakozás után végre felengedett játszani, kb negyed óra - gusztustalanul lagos - játék után ledobott, mondván szerverújraindítás, és nem is engedett fel többé. De az igazat megvallva elég is volt belőle ennyi. Még csak "keserű szájíz" sem volt utána, hogy le kellett töltsek vagy 20 gigát 15 perc játékért, ez legalább megmentett attól, hogy megvegyem, ugyanis az volt a szándékom eredetileg. Szerintem ez lesz hónapokon belül: még egy kicsit menni fog így a téma, ahogy most kialakult, aztán majd nagy csinnadrattával bejelentik, hogy "marha jó arcok vagyunk, havidíjmentesen lehet játszani AoC-t", lehet is majd, kb 2 hónapig, aztán eltűnik a játék nyomtalanul a süllyesztőben. Nem ez lenne az első ilyen, de nem is az utolsó. Elaccy, nem tudom, mi lesz az a játék, ami a WoW helyébe tud majd lépni, de egyvalamiben biztos vagyok: azt is a Blizzard fogja fejleszteni... Most is készül valami Star Wars-os téma, meg ha jól tudom, StarGate-es is, de már azokban sem tudok igazán bízni. De nagyon remélem, hogy nem lesz igazam!
ajánlott olvasnivaló