Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mobil

Logikai játékok - mobilra

Az EA öt új fejtörő játékkal jelentkezik.

2009.02.02. 12:28 | szerző: Retee | kategória: Mobil

A sikeres és igen népszerű Monopoly játékok mellé új, az elmét is megmozgató szórakozást kínál az Electronic Arts Mobile.
Trivial Pursuit: Az EA vadonatúj játéka 1000 kérdéssel vár - gyűjtsd a pontokat helyes válaszaidért a Klasszikus módban, vagy versenyezz az órával és légy te az első a célvonalban a vadonatúj Hobbi módban! Akár a Szórakozás, akár a Földrajz szakértője vagy, a legjobb kategóriákban próbálhatod ki magad ebben a játékban.
RIZIKÓ: Játszd a klasszikus táblás játékot öt ravasz számítógépes ellenféllel, akik egyedi taktikával és agresszivitással törnek ellened. Okos stratégiával erősítsd meg a saját területeidet, és hódítsd meg mind a hat kontinenst. Vezesd seregeidet globális diadalra! Szabd testre a játékot Hódítás módban a világtérképen vagy Gyorsjátékkal valamelyik féltekén. RISK: totális győzelem vagy totális vereség!
CLUEDO Címlapsztori: Törekvő újságíróként tárd fel Black rejtélyes halálának körülményeit. Nyomozz a hegyi villában, fedezd fel a vendégek titkait, rögzítsd a nyomokat a Bűntérképen. A szerkesztőd, Mr. Braunman egyre sürget. Tudd meg, ki követte el, hol, milyen fegyverrel, és a kapott csillagokkal lépj előre az újságírói pályán.
Connect 4: kapcsolódj össze - a klasszikus sorépítő játékban! Légy az első, aki négyes sort ér el, de közben figyeld az ellenfeled lépéseit, és blokkolj, ha kell. Torpedó: talált-süllyedt - ítélőképesség és ügyesség a legjobb stratégiai és taktikai játékban! Állítsd fel a flottádat, és kapcsold be a radarokat: kezdődik a tengeri csata. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló