Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Evochron Legends - képek, videó, demo

Megérkezett az "Elite"-ből merítő űrszimlátor demója.

2009.02.05. 16:35 | szerző: Retee | kategória: Játék

2009-ben valószínűleg már keveseknek mond valamit a név, hogy Elite - noha egy stílus nagyapját köszönhetjük személyében. Ellenben érkezett egy érdekesnek mondható projekt, amely kimondva-kimondatlanul merített a nagy öreg hagyatékából - igaz, az Elite elsősorban az űrben lezajló kereskedelemre helyezte a hangsúlyt, míg az Evochron Legends azért picit akcióorientáltabb. A fejlesztők fő célja mindenesetre a lehető legszabadabb játékmenet - lehet itt bármit tenni, amihez csak kedvünk szottyan. Háborúzni, kereskedni, kalózkodni, s emelett akár apró darabokra is lebonthatjuk az űrhajónkat, hogy aztán kedvünk szerint tápolhassuk fel. Igaz, azt azért nem szabad elfelejteni, hogy az Evochron Legends fél-profi munka, ám akit érdekel a stílus, az tegyen a demóval egy próbát.

előző
következő
Evochron Legends - képek, videó, demo
Evochron Legends - képek, videó, demoEvochron Legends - képek, videó, demoEvochron Legends - képek, videó, demoEvochron Legends - képek, videó, demoEvochron Legends - képek, videó, demoEvochron Legends - képek, videó, demoEvochron Legends - képek, videó, demoEvochron Legends - képek, videó, demoEvochron Legends - képek, videó, demo

hozzászólások (3)

Zookhaarh
Zookhaarh 2009.02.05. 17:51
Félprofi munka általában jobb mint a profi, mert a pénzt nagyobb hányadát a fejlesztésre és nem a marketingre költik, másrészt az ötletet és a fejlesztést sem csak profitorientáltan végzik, hanem még vannak lelkes amatőrök a csapatban. Lásd. Mount and Blade ( jó játék, kevés pénz ) World of GOO.
PanzerWolf
PanzerWolf 2009.02.05. 17:59
Nem lehet rossz.Régen mennyit játszottam az Elitekkel.:-)Főleg az eggyel.:love:
Playbahnosh
Playbahnosh 2009.02.05. 21:41
*/me nyáladzik :-P*

Tetszik, így a képek meg a videó alapján nagyonis. Amennyire látom, összerakhatod a saját hajóidat, le lehet menni a bolygókra, egész színvonalas az űrharc... Mondjuk nekem az ilyen űrszimulátorokban sosem a grafika számított, hanem az összetettség, és ez ebben a műfajban nagyon ígéretesnek tűnik. Pont az ellenkező oldalról fogja meg a dolgokat mint az X3, remélem legalább annyira jó is lesz :-)
ajánlott olvasnivaló