Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Windows 7 és a játékok

A Microsoft szerint előrelépetnek a PC-s játékok az új Windows után.

2009.02.23. 15:47 | szerző: Retee | kategória: Játék

Pár hete már nyilvános bétával is rendelkezik a Microsoft új operációs rendszere, a Windows 7. S eddig bizony pozitív a fogadtatása, hisz mind a "mezei" tesztelők, mind a hivatásosok jó véleménnyel vannak az új "veszedelemről", amely így feltehetőleg feledtetni tudja a Vista bukását.
És bár egyelőre kevés szó esik róla, de azért ne felejtsük el, hogy 2009-ben bizony a játék téma nem lebecsülendő tényező egy operációs rendszernél. Nos, Chris Lewis, az európai Xbox vezér szerint a PC-sek elégedettek lesznek a váltással.
"A korai tesztek egyértelműen azt mutatják, hogy a Windows 7-tel jól fognak járni a PC-sek: jobban, azaz gyorsabban futnak majd a játékok, és extra lehetőségek is várnak majd rájuk. A Windows és Xbox játékok eddig is kooperatív módban működtek, és ezt a 7-es verzió tovább fogja erősíteni. Egyszerűbb lesz az átportolás is, ettől függetlenül természetesen mindkét platform kap majd exkluzív címeket. Hogy mi, mire érkezik, az sok mindentől függ: de nem csak üzleti tényezőktől, hanem a játékstílustól is, hisz vannak olyan konzolos játékok, amelyeket lehetetlenség PC-re átültetni." ■

hozzászólások (32)

MelloMan
MelloMan 2013.01.07. 19:25
Szóval ne próbáljak meg még mondjuk 2 Gb RAM-ot venni? Pénzkidobás lenne? Egy új összeállításra nem nagyon futja most, ezen a platformon XP-vel még a dead space 2 is szépen elfutott. Eyébként Win7 Pro van rajta.
Dark Archon
Dark Archon 2013.01.08. 13:00
Ha tudsz belátható időn belül konfigot váltani, akkor pénzkidobás. Ha nem, akkor végülis nem, de akkor is csak 2*2GB kitet szabad venni, a régi modulokat meg eladni. 4 modul szinkron működése nem igazán garantált, még ha sikerül is teljesen ugyanolyan RAMokat venned.
MelloMan
MelloMan 2013.01.08. 18:01
Ezt azért érdemes volna megnézni. Nem tudom, hogy az Ő videokártyája mit tud, de csak 1Gb RAM-ja van, és közepes beállításokkal futtatja a Dead Space 1-et.

http://www.youtube.com/watch?v=1iXdb6GNyfk
roque13
roque13 2013.01.11. 09:50
Sziasztok!

Olyan problémám van,hogy win 7 alatt kidob néhány játék pár perc után azzal az üzenettel,hogy hiba történt és a rendszer leáll!
Pár játk ami elindul és kilép valami oknál fogva:Battlefield 3,MOHA Warfighter,

Kb 1 hónapja lett újrahúzva a gépem...

Videókártya: nvidia geforce gt 630 2 gb
Processzor:Intel® Core™ i3-3220 Processor
(3M Cache, 3.30 GHz)
Memória: 8 Gb

Előre is köszönöm a segítséget!
GustyX
GustyX 2013.01.11. 10:11
Ezeknél a játékoknál érdekes, mivel only 7. Eredetiek?
Nekem akkor csinálta ezt (ezekkel) mikor nem volt frissítve a játék vagy a VGA driver. Originen frissíti magától, BF3-ban pedig figyelmeztet, hogy kell-e még valami (ilyesm iretailer patch izé).

Ha warez, akkor máshol keresgess megoldást.
ajánlott olvasnivaló