Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Juarez: Bound in Blood - trailer, részletek

Nyáron érkezik a Bound in Blood.

2009.02.25. 19:43 | szerző: Retee | kategória: Játék

Több hónapja dolgozik már a Techland a Call of Juarez folytatásán, a Bound in Bloodon, amiben a már jól ismert szereplők előéletében ragadhatunk pisztolyt. Eddig azonban nem sok információ érkezett a projektről, most viszont végre konkrét részletekről is beszámolhatunk. Lássuk tehát, hogy mivel is csalogat az új rész:

  • Fegyverek hada: a speciális revolverekkel, és sima kézifegyverekkel kezdve, a korhű katonai gépfegyverekig mindennel oszthatjuk majd a halált. A Techland átalakítja, illetve finomítja az előző rész rendszerét, így például nagy hangsúlyt kap a pontos célzás a játékban, ami viszont logikus mód jóval több időbe fog telni, mint a vaktában lövöldözés.
  • Az úgynevezett Dual Collaborative játékmódban mindkét szereplő, Ray és Thomas is választható lesz, a két főhős stílusa azonban erősen el fog térni egymástól. Az egyik például a céllövészetben jeleskedik, míg a másik közelre szeret lődözni, de a két karakter speciális, csak az egyikük által használható fegyverekkel is fel lesz szerelve (dupla fegyverek, nagy távolságú karabély stb.), illetve különleges képességeiket (lasszó, dinamit stb.) is bevethetik majd.
  • A létező legvadabb vadnyugat vár majd ránk, teli ikonikus, a filmekből jól ismert karakterekkel és jellemekkel. Lesz itt áruló mexikói bandavezér, vagy épp bosszúra szomjas ezredes is - egyszóval a két testvérnek igen nagy szüksége lesz egy hordónyi lőszerre.
  • A "gyalogos" harcon kívül természetesen lóra is pattanhatunk, de ahogy egy vadnyugati alkotásnál az ember elvárja, száguldozhatunk majd postakocsin, vagy menekülhetünk például kenuval is.
  • A multiplayer mód pedig extra finomságokat is tartalmaz: több olyan pálya is vár majd az online párbajozókra, amelyek az egyjátékos részben nem szerepelnek. De maga a multi játék is "önfenntartásra" rendezkedik be, azaz nincs csak úgy vége az egésznek, a sheriffek és bűnözők jó ideig küzdhetnek egymással. Főleg mert a sötét utat választókra fejpénz is kerül, amelyet fokozatosan emelhetnek az újabb és újabb gaztetteikkel.

  A Call of Juarez: Bound in Blood a tervek szerint a nyáron érkezik - PC-re, Playstation 3-ra, és Xbox 360-ra. Trailer: ■

Call of Juarez: Bound in Blood
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Juarez: Bound in Blood

hozzászólások (8)

dghost
dghost 2009.02.26. 13:18
Az első részhez nem volt szerencsém, de ez valóban jól hangzik.
ricsi9591
ricsi9591 2009.03.04. 14:22
Hello. Alig várom már,de remélem nem lesz olyan nagy gépigénye, hanem ilyen Farcry2 szinten lesz.:D Viszont a trailer-ből egyet nem értek, ki Ray barátja? Talán az lehet Billy apja? :-/
Creativ3Form
Creativ3Form 2009.03.04. 14:26
Az a tesója te, akit lelőtt! Hát, hogy játszottál az első résszel?!:-((:-D
ricsi9591
ricsi9591 2009.03.04. 14:34
JAH, de hülye vagyok.:D Ezt meséli sírva az egyik pálya töltésénél, hogy elő akarta venni a bibliát ő meg lelőtte a testvérét. Azon gondolkodok, hogy abba hagyom a GTA4-et és kijátszom még egyszer az 1. részét.:-D
ricsi9591
ricsi9591 2009.03.05. 08:50
Csak egytől félek, mekkora lesz a gépigénye? :-|
ajánlott olvasnivaló